Pla general d'una sanitària en un Centre d'Atenció Primària

Un altre CAP queda sense servei de telèfon per l'avaria a Tarragona: ara el de Bonavista

El centre de salut no pot atendre consultes ni trucades | El CAP Jaume I, també afectat

L'avaria telefònica que fa més d'una setmana que ha deixat sense servei a desenes d'edificis de Tarragona continua fent estralls en els punts de màxim interès com els centres de salut. Si ahir ens fèiem ressò que el CAP Jaume I, a la Part Baixa, ha quedat sense servei telefònic per atendre trucades i consultes en un context de pandèmia, aquest divendres també s'ha sentit el mateix missatge d'alerta des d'un altre centre de salut proper: el CAP Bonavista.

El centre d'Atenció Primària no disposa de línia telefònica mentre s'allargui l'avaria, de manera que el seu servei a la ciutadania queda greument afectat per la impossibilitat de comunicar-se amb els potencials usuaris.

L'avaria de 'Telefónica' també ha deixat sense telèfon a desenes d'habitatges, especialment a la Part Baixa de la ciutat, i ha esborrat del mapa serveis vinculats com el de teleassistència de la Creu Roja per a persones vulnerables que viuen soles o estan en situació de risc. Des de la companyia confien a poder restablir aviat el servei a tots els telèfons afectats per la incidència.


Comentaris