Josep Caballé Domenech.

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae porta els Carmina Burana a Tarragona

L’OCM interpretarà la cantata escènica més famosa de la música occidental, basada en 24 poemes medievals trobats l’any 1803 en un còdex datat entre els segles XII i XIII

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae s’enfronta a la producció més agosarada de la temporada interpretant la cantata escènica més famosa de la música occidental, Carmina Burana, que es basa en 24 poemes medievals trobats l’any 1803 en un còdex datat entre els segles XII i XIII que estava guardat en un monestir benedictí alemany. El mestre Josep Caballé Domenech, amb una trajectòria internacional com a director molt destacada, serà l’encarregat de dirigir l’OCM. Per altra banda, els cors que formaran part d’aquesta gran cita són la Coral de la URV dirigida per Montse Rios, el Cor de la FCEC i la Coral Infantil de l’EMMVA de Sant Cugat dirigida per Elisabet Kubesch. Per últim, destacar la presència de la soprano Sara Blanch, del contratenor Flavio Ferri-Benedetti i del baríton German de la Riva.

Orquestra Camera Musicae.
L'OCM portarà Carmina Burana a Tarragona. | OCM

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

Dues actuacions a Tarragona i una a Barcelona

Aquest programa es presentarà fins a tres vegades, el proper divendres 18 de gener, a les nou del vespre, al Teatre Tarragona de Tarragona; el dissabte 19 de gener, també a les nou del vespre i al mateix Teatre Tarragona de Tarragona; i finalment el diumenge 20 de gener, a dos quarts de sis de la tarda, al Palau de la Música Catalana. Aquesta temporada a Tarragona, i com a segona edició, tots els concerts vindran precedits pel Fòrum de l'espectador. Una sessió divulgativa sobre el programa a càrrec del president de Joventuts Musicals de Tarragona, Josep Maria Rota, mitja hora abans que comenci el concert a la Sala Josep Ixart del Teatre Tarragona.

Recordem igualment que les entrades dels concerts de la Temporada Simfònica a Tarragona es poden adquirir a través del web tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona (en els horaris habituals) i tenen un preu general de 35 euros. Les entrades per a la temporada de concerts al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, es poden adquirir tan al web palaumusica.cat com a les taquilles del Palau de la Música Catalana (en els horaris habituals) i tenen un preu de 18 a 50 euros.