El Festival sota la Palmera 2020 presenta el seu cartell amb una gran diversitat d'estils musicals

Diluvi, Sara Socas i Joan Masdeu són alguns dels artistes que actuaran a la Palmera
El festival pretén ser un espai atractiu per al públic jove | Cedida
 

El Festival sota la Palmera de Tarragona estrena cartell amb una proposta musical variada i encarada al públic jove. Els espectacles s'iniciaran el 3 de juliol i duraran fins a l'1 d'agost, en una nova oportunitat de gaudir de l'estiu i de les activitats a l'aire lliure a la ciutat de Tarragona. Com la majoria d'actes programats en aquesta nova normalitat, l'accés serà limitat i respectant les condicions d'higiene i distàncies de seguretat.

El programa del festival ha estat pensat per al públic jove però amb la voluntat de promoure espectacles culturals i actes on l'autoria i presència jove tinguin un pes rellevant, ja que com ha explicat el conseller de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, «“representen una mostra del que s’està movent i un espai d’exhibició i promoció per als joves creadors de la ciutat i el Camp de Tarragona», al mateix temps que «s’ofereix una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques ben diferenciades».

Un cartell amb forta presència de les dones creadores

El principal valor del Festival sota la Palmera és l'intercanvi dels diferents artistes, la diversitat d'estils i la trobada de diversos llenguatges creatius. Per aquesta edició d'enguany, a més, s'ha reivindicat el paper de les dones creadores, garantint la seva presència i protagonisme en més d'un 80% de la programació, com és el cas, per exemple de la creadora del cartell, l'artista Alba Domingo.

La programació estarà repartida entre dimecres i dissabte. Entre setmana, a partir de dimecres, s'han preparat activitats de contacontes, on durant  els quatre dimecres següents es podrà gaudir d'històries i relats per a petits i grans, en una activitat programada conjuntament amb la conselleria de Cooperació. Els dijous serà el torn de les arts escèniques, amb espectacles de pallassos, dansa, monòlegs i la Nit de la Il·lustració.

Finalment, els divendres i els dissabtes seran els plats forts del festival, on s'ubicarà la programació musical pensada per al públic jove amb grups i cantants de diferents estils. Concretament, els noms que omplen el cartell són el Diluvi, Pepet Nuet, Las Migas, Sara Socas, Alidé Sans, Bittah, Joan Masdéu, Oye Sherman & Ana Polo i Montse Castellà.

L'accés als concerts i altres activitats és gratuïta, però serà necessari fer la reserva d'entrades a través d'internet, i l'aforament està limitat a un terç del permès a l'Espai Jove La Palmera. A tots els actes del festival, es prendran mesures de precaució com el control de temperatura a la porta, higienització de tots els elements, reforç amb personal d’acomodació i orientació i reordenació de localitats amb cadires, respectant totes les distàncies de seguretat.

"Agenda: Tarragona s'omple d'activitats per estar més viva que mai aquest estiu" "L'argument que posa Educació pel retard a l'escola l'Arrabassada de Tarragona"