GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un tarragoní assegura a 'First Dates' que li agraden les dones grosses «de lluny»

Després d’una cita plena de discrepàncies, el comensal i la seva parella han decidit seguir les seves vides per separat
Instantània d'un dels moments de la polèmica cita | CUATRO

 

Si bé és cert que 'First Dates' sempre ens ofereix des de moments més romàntics a d’altres més incòmodes, de vegades els comensals deixen anar veritables perles per la boca. És el cas de Jordi, un tarragoní que va acudir al programa de cites per trobar la seva mitja taronja, però a qui se li van escapar unes paraules molt desafortunades. 

 

Un principi complicat

Jordi i la seva parella, Antonia, van sopar junts en el programa de 'Cuatro', i van intentar trobar l’amor. No obstant això, segons 'La Coctelera'van sortir del restaurant preferint seguir sent solters. El que va passar va ser el següent: Antonia va voler meravellar al seu pretendent mitjançant l’art, un tema que no va apassionar el comensal. Segons va relatar la dona, el seu single 'Yo no tengo novio' va ser fa uns anys candidat per a Eurovisió, però el cantant Chikilicuatre li va prendre el lloc.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

 

Malgrat l’entusiasme d’Antonia per connectar amb algú especial, Jordi no semblava esforçar-se per conèixer-la a ella. «He tingut la companyia de moltes dones guapes i boniques», deia el català, com si volgués gloriejar-se que mai li ha faltat amor a la seva vida.

 

Jordi i Tita durant el sopar | CUATRO

 

El participant no va trigar a posar en pràctica la sinceritat que assegurava tenir. En veure aparèixer la candidata amb qui compartiria el sopar, va declarar a l'instant: «Les dones grosses m’agraden molt de lluny». L’opinió va ser fortament criticada a les xarxes socials.

 

A més a més, Jordi va confessar després de sopar amb Antonia que «mai he entès ni he acceptat aquest tipus de folklore del sud de la península. M’ha tocat aguantar el xàfec». Va deixar constància que no li va agradar res de la seva pretendenta, i va afegir: «Una mica pesada parlant. Jo ho he aguantat perquè m’he begut la meva copa de vi i la seva».

 

El tema més controvertit

El clímax de la cita va arribar quan la conversació va adquirir un to més picant. Van començar a parlar sobre sexe, i Antonia va admetre que tenia un ninot inflable, anomenat José, amb la talla perfecta per a ella.

 

Jordi i Tita en un moment de la cita | CUATRO

 

D’altra banda, Jordi li va assegurar que la seva especialitat era el 'cunnilingus', un terme que Tita desconeixia totalment. «Pensava que es referia a les tàperes petites», va confessar.

 

El veredicte final

Després del sopar, ambdós van prendre la decisió de no concertar una segona cita, ja que Antonia va trobar de mala educació que es parlés de sexe tan aviat i Jordi va admetre no entendre la seva personalitat.