Tarragona celebra l'arribada de la primavera amb un cicle de concerts acústics a través d'Instagram

El Xarxacústic, iniciativa de la Xarxa de Centres Cívics Municipals de Tarragona, arriba al seu cinquè any de vida amb una edició que es farà en línia

Tot i la situació d'emergència sanitària que viu el país, la Xarxa de Centres Cívics municipals de Tarragona vol celebrar l'arribada de la primavera amb la cinquena edició del Xarxacústic, un cicle de concerts que enguany, de forma excepcional, es farà en línia per poder arribar a totes les pantalles. Aquests concerts, que començaran aquest dimarts i s'allargaran durant aquesta setmana, es podran seguir a través d'Instagram.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La consellera de Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha manifestat que «és important que també contribuïm a la distracció de la ciutadania en aquests moments tan excepcionals, mantenint viu alhora el nostre compromís amb la cultura». A banda d’aquest cicle de concerts, la Xarxa de Centres Cívics de l'Ajuntament de Tarragona ofereix una programació en línia amb activitats per a tota la família, que es pot consultar a través de la seva pàgina web.

 

Del rock al blues, passant per la música intimista

El cicle Xarxacústic començarà aquest dimarts 24 de març, a les 19 hores, amb el concert d'Irene Ortiz, una cantautora disposada a mostrar la seva tendresa cantant alguns covers i algunes de les seves pròpies creacions musicals. Irene Ortiz va estrenar el seu primer videoclip de la cançó Headshot, l’agost de 2019 al seu canal de YouTube, HirensMusik.

 

 

Dimecres 25 de març, a les 17 hores, arribarà el torn d'Elisa Solé, una artista polifacètica, que canta i toca diferents instruments. Aquest concert serà un homenatge al rock dels anys 50 i 60, cantant i tocant la guitarra, per tal de fer mostrar les cançons més conegudes d’aquest gènere als més joves i recordar-les als més grans. Dijous 26 de març, a les 15 hores, Endy Nuñez amenitzarà l’hora del cafè amb diferents temes de blues i rock que faran pujar els ànims.

 

La cloenda del cicle arribarà divendres 27 de març, a les 18 hores, amb Ana Bedmar, cantant professional amb més de 15 anys d’experiència, que es descriu a ella mateixa com «una cantant polifacètica i adaptable a gairebé qualsevol estil».

Més notícies de la categoria Tarragona