L'activitat ciclista tornarà la pròxima setmana al Velòdrom Municipal de Campclar

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, ho ha anunciat aquest dilluns, posant punt final a prop de quatre anys de tancament

El Velòdrom Municipal de Campclar reprendrà l'activitat ciclista la pròxima setmana, després de quatre anys. Així ho ha manifestat aquest dilluns la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, que ha explicat que «l'equipament tornarà a donar servei als clubs ciclistes de la ciutat i a la Federació Catalana de Ciclisme a partir de la setmana vinent». Així mateix, la consellera d'Esports ha avançat que a partir de dilluns s’hi reactivarà l’activitat de ciclisme en pista.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'estiu de l'any 2016, amb l'inici de les obres a l'Anella Mediterrània, el Velòdrom de Campclar va tancar portes, que només es van reobrir durant els Jocs Mediterranis per a la competició de petanca. Fa un any, l'anterior equip de govern va anunciar que de manera imminent es reprendria l'activitat ciclista, cosa que finalment no va succeir. Durant el temps d’inactivitat de l’equipament, s’han realitzat millores a la zona de serveis, vestidors, magatzem, lavabos, instal·lació elèctrica i aigua calenta sanitària, així com a la pista de competició.

Amb l’objectiu de donar la màxima funcionalitat a les instal·lacions esportives, durant l’últim trimestre de l’any 2019, la conselleria d’Esports va encarregar un projecte per estudiar la viabilitat de la construcció d’un patinòdrom a l’interior del velòdrom, per tal de donar cabuda als patinadors dels diferents clubs de la ciutat, que des de fa anys reivindiquen l'ús d'aquest espai. Amb la redacció del projecte ja finalitzada, l’Ajuntament de Tarragona està activant la partida corresponent per dur a terme l’obra.

Comencen les obres al camp municipal de la Floresta

D’altra banda, aquest mateix dilluns, han començat les obres de substitució d'un tram de la tanca perimetral del camp de futbol municipal de la Floresta, una de les obres més importants en el marc del paquet de millores que s’han realitzat en els equipaments municipals. La inversió prevista és de prop de 32.000 euros. Aquesta actuació se suma a d'altres que s'han realitzat en aquesta instal·lació en els darrers mesos, com la substitució de la caldera d'aigua calenta en els vestidors antics, el canvi del marcador o la substitució de les banquetes.

"🎠 ❔TGN instal·larà jocs per a nens amb discapacitat als parcs infantils" "❗La contundent mesura del govern espanyol contra un càmping de Tarragona"