Pla obert d'una persona en cadira de rodes accedint al Sociosanitari Francolí de Tarragona

Nou brot de coronavirus al Sociosanitari Francolí, amb quatre pacients i un treballador positius

Els contagiats són quatre pacients i un treballador, que no presenten símptomes

Nou brot de coronavirus en un centre sanitari al Camp de Tarragona. El Departament de Salut ha confirmat a TarragonaDigital, aquest dimecres, 16 de setembre, l'existència d'un brot de Covid-19 al centre Sociosanitari Francolí de Tarragona, amb almenys cinc casos positius, de moment.

Aquest dimarts, 15 de setembre, es va realitzar una prova PCR a una pacient que havia de rebre l'alta. En donar positiu, es va activar el protocol a la planta de pal·liatius: es va posar en quarantena tota la planta, s'han restringit les visites i s'han bloquejat els ingressos de nous pacients. Paral·lelament, es va dur a terme un cribratge a tots els pacients de la planta —23— i al personal de planta que havia tingut contacte amb els pacients els darrers 10 dies —35 treballadors. 

Els resultats de les proves PCR realitzades en el cribratge han determinat que quatre pacients i un professional sanitari han donat positiu en Covid-19. Segons ha confirmat Salut, els pacients afectats per aquest brot són asimptomàtics.


Comentaris