‘La Cinquena de Beethoven’ arriba a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae oferirà, el pròxim divendres 5 de juliol, una de les simfonies més emblemàtiques al recinte

La Tarraco Arena Plaça de Tarragona acollirà una vetllada a ritme de música clàssica.  El divendres 5 de juliol, a les 20.00 hores, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae hi oferirà el programa anomenat ‘La Cinquena de Beethoven’. Amb aquesta iniciativa, l’Orquestra té com a objectiu apropar aquest gènere musical a tots els seus assistents interpretant la que és, probablement, la simfonia més exemplar de la història de la música.

Des de l’any 2006, la Camera Musicae ha divulgat la música clàssica entre la població. En la seva trajectòria destaquen actuacions com les realitzades a l’Auditorio Nacional de Madrid, al Palacio Euskalduna de Bilbao, al Palau de la Música Catalana i a escenaris internacionals d’Alemanya, Suïssa i la República Txeca.

Qui desitgi veure’ls en directe, les entrades pel concert es podran comprar a través de la pàgina web de la Tarraco Arena Plaça i al punt de venda oficial del recinte del Parc Central de Tarragona.

 

Minipop, festival de música i cultura contemporània

Abans, però, la ciutat rebrà la novena edició del Minipop. Es tracta d’un festival de música i cultura contemporània per a tota la família que se celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Enguany, el cartell musical està format per quimi Portet, Carlos Sadness, El Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Dj Lyona, Germà Aire, Invisible harvey, Rombo, Yawners, Nyandú, El Pèsol feréstec i Dj Olnir.

La trentena de tallers escollits per la nova edició del festival destaquen per la qualitat, la varietat i l’originalitat. Enguany, i com a novetat,  algunes de les activitats s’inspiren i reinterpreten l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusama.

A més, l’espai engloba disciplines artístiques tan diverses com la il·lustració, la cistelleria, l’estampació, la cianotípia, el cinema, el teatre, les titelles, la música, el periodisme, la poesia, la fotografia, l’agricultura, la gastronomia i tota mena de manualitats. Tanmateix, no hi faltaran les propostes més socials com el taller sobre la crisi de les persones refugiades ofert per la Fundació del Barça i la Creu Roja.