El nou gimnàs DiR del Golf Costa Daurada.

Comencen les obres del nou gimnàs DiR de Tarragona

L'equipament, que formarà part de la ciutat esportiva del Golf Costa Daurada, té prevista la seva inauguració l'abril de 2020 i serà el primer centre de la popular cadena de fitness a la regió de Tarragona

Continua endavant el gran projecte de centre poliesportiu total que la gerència del Golf Costa Daurada  s'ha proposat dotar a la ciutat de Tarragona i la seva regió. Després de la inauguració del nou Pitch & Putt comandat pel director de Golf Joan Monzó i de les instal·lacions de Pàdel i Tennis dirigides per Xavi Pueyo, la pròxima fase de l'ampliació se centrarà en el gimnàs.

A tal efecte s'ha confiat en l'empresa DiR, amb més de quaranta centres propis a l'àrea metropolitana de Barcelona i més de 100.000 abonats. Tota una garantia de professionalitat i know how en el sector, que franquiciarà el que serà  el seu primer gimnàs a Tarragona. Ja ha començat el procés de selecció i formació de personal, que preveu incorporar una plantilla d'entre 6 i 10 persones. El gimnàs comptarà amb sales de fitness, activitats dirigides i spinning, al costat de la casa club del Golf Costa Daurada. Un total de 900 m2 amb quotes d'accés independents però combinables amb la resta d'esports del Tarragona Sports Center.

Bike Point i piscina coberta

A més a més, la remodelació del centre inclou la instal·lació d'un Bike Point, on els abonats podran guardar i mantenir les seves BTT i sortir a practicar aquest esport pels camins i muntanyes que envolten el club.  I també una piscina, que es construirà per fases: el 2020 s'obrirà, el 2021 es climatitzarà i el 2022, segons la direcció, serà coberta.

Les obres de les noves sales.
Les obres de les noves sales. | MqB

L'objectiu del nou Tarragona Sports Center és arribar als 1500-2000 abonats en els pròxims anys, doblant els 800 actuals. El club vol aprofitar la seva situació privilegiada com a pulmó verd entre la ciutat i el Catllar per combinar un club de caràcter familiar, una destinació turística de qualitat —amb bones relacions i circuits amb la resta de camps de golf tarragonins— i la competició, aspecte on aquest 2019 el club ha destacat especialment. Com per exemple amb la consecució el Campionat de Catalunya Boys & Girls de golf sub-18.

La sala dels boogies, reformada, passarà a ser la nova sala de cardio.
La sala dels boogies passarà a ser la nova sala de cardio. | MqB

A banda de les millores esportives,  el ressort continua amb la construcció contigua del complex residencial que serà la cirereta del pastís de l'ampliació del Golf Costa Daurada, un model poliesportiu únic a la regió de Tarragona.