The Penguins i Andrea Motis Quartet caps de cartell del FIM de la Diputació de Tarragona

El Festival Internacional de Música es durà a terme del 20 de juny al 6 de juliol
Auditori de la Diputació de Tarragona, on es realitzaran la majoria de concerts   | arxiu

 

El FIC de la Diputació de Tarragona arrenca una nova edició amb concerts com el de The Penguins, Reggae per xics o Andrea Motis Quartet. L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ho té tot a punt per al Festival Internacional de Música amb una programació plena de cursos i concerts. El festival tindrà lloc del 20 al 6 de juny on The Penguins donarà el tret de sortida.

 

El Festival Internacional de Música arriba a la 19a edició

El Festival Internacional de Música de la Diputació de Tarragona arriba a la 19a edició oferint diversos concerts així com tallers destinats tant per alumnes i professors de música per convertir-se en un espai d'enriquiment personal i professional. D'altra banda amb el propòsit d'obrir el conservatori a la ciutat, el FIC oferirà diversos concerts amb l'objectiu d'ampliar l'oferta cultural a Tarragona amb propostes musicals de qualitat destinada per a tots els públics.

 

'The Penguins', en un dels seus espectacles de 'Reggae per xics'. | TarragonaDigital.com

 

The Penguins i Andrea Motis Quartet protagonitzen el FIC 2019

Enguany en aquesta 19a edició dijous 20 de juny a la plaça de la Pagesia de Tarragona començarà el FIC amb l'espectacle familiar The Penguins, Reggae per xics a les 19.30 hores. La inauguració anirà a càrrec de la Back to Brass, Quintet del Metall a les 22.00 hores, aquests dos concerts són de caràcter gratuït.

 

Els altres quatre concerts es realitzaran a les vuit del vespre a l'Auditori de la Diputació amb Neuma, quartet de flauta diumenge 30 de juny, Aldo Mata al violoncel i Qi Shen al piano dimecres 3 de juliol, Quartet Gerhard i finalment amb l'actuació especial d'Andrea Motis Quartet dissabte sis de juliol. Es podran comprar les entrades pels concerts al següent enllaç. 

 

Andrea Motis actuarà dissabte 6 de juliol a l'Auditori de la Diputació | TarragonaDigital

 

Una desena de cursos musicals pedagògics

A banda dels concerts hi ha el vessant pedagògic adreçat a estudiants de música que inclou cursos de violí, viola, contrabaix, trompa, violoncel, clarinet, flauta, fagot, trombó i trompeta i tuba. Una desena de cursos adreçats a aquelles persones que volen perfeccionar la tècnica i la interpretació instrumental amb professors i solistes de reconegut prestigi internacional.