GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona acull dijous una conferència pública sobre el càncer hereditari

Anirà a càrrec de professionals de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus
La recerca és clau per entendre i curar la malaltia | TarragonaDigital

 

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona —a tocar de la plaça Imperial Tarraco— acollirà aquest dijous, 28 de març, una xerrada oberta a tots els públics sobre el càncer hereditari. Forma part del cicle de conferències 'Càncer al segle XXI', que organitza la Lliga Contra el Càncer, en la segona edició de la iniciativa. Serà la primera d'un total de tres conferències, amb l'objectiu d'aproximar la divulgació del càncer a la societat, donat que és una de les grans alertes en matèria de salut.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La conferència tindrà lloc a les 19.00 hores, i anirà a càrrec de diversos professionals de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Concretament, seran tres membres de la unitat del consell genètic del servei d'oncologia del centre: la doctora Cinta Albacar, especialitzada en càncer de mama, la infermera Montse Querol i la bioquímica Marta Rodríguez, de la unitat de patologia molecular oncològica. La conferència és gratuïta, i oberta a tothom qui vulgui assistir.

 

Les conferències 'Càncer al segle XXI', unes xerrades d'èxit l'any passat

 

La idea d'endegar un cicle de conferències sobre l'actualitat de la recerca del càncer, el seu pes a la societat actual i la voluntat d'apropar-lo a la ciutadania interessada va ser una decisió iniciada l'any 2018, amb la commemoració dels 25 anys de la Lliga Contra el Càncer del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, en qualitat d'entitat impulsora i organitzadora de les xerrades.

 

El seguiment de les xerrades de l'any passat va ser molt satisfactori, i l'organització espera repetir amb la segona edició del cicle. A través de la recerca i de les ponències de personal mèdic més que qualificat, la divulgació en ciències de la salut és una de les grans apostes de la Lliga Contra el Càncer per enguany a la demarcació.

 

També et pot interessar