El cap de setmana arrenca a Tarragona amb noves mobilitzacions convocades

El CDR de la ciutat ha difós les convocatòries a través de les xarxes socials
Una de les manifestacions que s'ha produït aquest cap de setmana a la plaça de la Imperial Tàrraco. | TarragonaDigital.com

 

 

La setmana que encara la seva recta final ha estat marcada per les protestes contra la sentència del judici del procés i els aldarulls que s'han ocasionat cada nit a la ciutat de Tarragona, amb ferits, càrregues policials, detencions, barricades, i destrosses al mobiliari urbà, entre altres. Amb l'arribada del cap de setmana, però, les mobilitzacions de protesta no sembla que s'hagin de calmar.

 

Aquest dissabte i diumenge, 19 i 20 d'octubre, el Comitè en Defensa de la República (CDR) a Tarragona ja ha difós diverses convocatòries per protestar contra la sentència dictada pel Tribunal Suprem.

 

«La repressió no s'atura, nosaltres tampoc»

Sota l'eslògan Â«La repressió no s'atura, nosaltres tampoc», des del CDR han convocat per aquest dissabte, a les dotze del migdia, una primera cita a la plaça de la Imperial Tàrraco. Es convida tothom a «jugar la partida» i s'anima els manifestants a «portar jocs de taula». Els darrers dies, la plaça ha estat l'epicentre de diverses mobilitzacions —hi ha la seu de la subdelegació del govern espanyol—, però també el punt on han arrencat els aldarulls.

 

Diumenge a les dotze del migdia hi ha una nova convocatòria al Campus Catalunya de la URV, on arrencarà una «ruta i picnic popular». Des del CDR s'anima a portar «dinar i calçat adequat».

 

Tant dissabte com diumenge, «empaperades» a les set de la tarda

No són les úniques mobilitzacions previstes per aquest cap de setmana: tant dissabte com diumenge, a les set de la tarda a la plaça de Corsini, els CDR han fet convocatòries a mode d'«empaperada popular», on animen tothom a portar cartells i cola per tal de penjar cartells reivindicatius a diversos punts de la ciutat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Maite
Hem sembla que ja esta be de violencia,som gent de pau.
Apb
Ostres ya esta bé, que ni el cap de setmana es pot surtir a disfrutar de la familia, ya i esta be que es manifestin, pro sense fer mal a ningú ni al mobiliari urbà. Respecteu als que us respecten també
Luisa
Basta ya de tanta violencia , nos sentimos inseguros y muy mal con todo esto . Espero que pronto vuelva la calma y que no haya más incitación al odio entre catalanes y Españoles
Alfonso
Gracias por la información
Magí
Els carrers seran sempre nostres, no podran amb naltros. És millor morir lliure que viure de genolls.
Peixis
Els carrers son de tothom, ni morirem ni ens ficarem de genolls davant ningú