脷LTIMA HORA

7 morts a la resid猫ncia de Vila-seca pel brot de coronavirus

El col路legi d'infermeria fa una crida per reclutar infermeres volunt脿ries a Tarragona i l'Ebre

L'ens preveu una davallada d'efectius de l'脿mbit assistencial en els propers dies pel covid-19

El Col路legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona fa una crida urgent a tots els professionals de la infermeria que es trobin en situaci贸 d'aturada perqu猫 s'incorporin a la borsa d'infermeres volunt脿ries de l'ens. En un comunicat, el CODITA informa que les previsions de llarga durada de l'actual conjuntura, l'esgotament i l'alt 铆ndex de contagi del covid-19 fan preveure una davallada d'efectius de l'脿mbit assistencial en els propers dies.

 

La convocat貌ria 茅s extensiva tant a les professionals, amb especialitat o no, que no pertanyin a l'脿mbit assistencial, unitats docents, grups de recerca o consultes privades, o a les infermeres titulades que exerceixen altres professions i tamb茅 a les que es trobin a l'atur.

 

El Col路legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona estudiar脿 cadascuna de les candidatures i, en funci贸 de la demanda del sistema sanitari, activar脿 les gestions administratives i legals -estat de la col路legiaci贸 i asseguran莽a professional- perqu猫 s'incorporin a l'脿mbit assistencial amb totes les garanties.

M茅s not铆cies de la categoria Tarragona