Cs s'acaba desinflant a Tarragona i aconsegueix mantenir els quatre regidors

El cap de llista, Rubén Viñuales, ha criticat que «la baixa participació beneficia sempre als mateixos» i ha expressat que «toca meditar i mesurar què s'ha de fer»
Cs, formació liderada a Tarragona per Rubén Viñuales, ha aconseguit els mateixos resultats que l'any 2015 amb quatre regidors. | Cedida

 

Cs s'ha acabat desinflant a Tarragona, on tot i apuntar molt alt ha aconseguit mantenir els quatre regidors que ja va sumar en les eleccions municipals de l'any 2015. La formació, liderada per l'advocat Rubén Viñuales, ha estat la tercera força amb més de 8.000 vots. «La baixa participació beneficia sempre als mateixos», ha criticat l'alcaldable, i ha reconegut que «ara toca meditar, ponderar el resultat i mesurar què s'ha de fer». 

Cs aconsegueix quatre regidors a Tarragona, on ha estat la tercera força

Cs ha aconseguit a Tarragona més de 8.000 vots, fet que li ha permès sumar quatre regidors. És la mateixa xifra que ja va aconseguir l'any 2015, quan va entrar amb força a l'Ajuntament de la ciutat. Durant aquests quatre anys, el partit liderat a la ciutat per Rubén Viñuales ha treballat en l'oposició. De fet, les expectatives eren molt altes, però la formació, que va patir la fugida de dos dels seus regidors —Pedro Sánchez i Beatriz Pérez— s'ha anat desunflant durant aquests mesos i els resultats ho han corroborat. 

Viñuales entrarà al consistori amb Francisco Domínguez, Sònia Orts i José Luís Calderón. Dels tres, només Orts ha estat present durant aquests quatre anys al plenari municipal. 

«La baixa participació sempre beneficia als mateixos»

L'alcaldable de Cs, Rubén Viñuales, ha atès els mitjans de comunicació passades les dotze i mitja de la nit. L'advocat ha agraït «la confiança que els 8000 tarragonins i tarragonines han dipositat en Cs i que ha permès que Ciutadans hagi crescut en nombre de vots respecte als comicis de 2015». Tot i això, ha criticat que «la baixa participació —del voltant del 60%— sempre beneficia als mateixos».

Sobre què passarà a partir d'ara, Viñuales ha expressat que «toca meditar, ponderar el resultat i mesurar que s'ha de fer». Tanmateix, ha volgut destacar que «Ciutadans considera que té el millor equip i seguirà treballant per Tarragona».

"ELECCIONS MUNICIPALS: ERC demana l'alcaldia de Tarragona" "Ballesteros es veu amb «possibilitats reals» de continuar sent alcalde"