Eva Miguel i Laia Estrada, conselleres de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona

La CUP de Tarragona anuncia el seu vot favorable als pressupostos municipals de Tarragona

Les anticapitalistes celebren l'augment de la dotació dels pressupostos socials

Les dues conselleres del grup municipal de la CUP  a l'Ajuntament de Tarragona, Laia Estrada i Eva Miguel, han anunciat, aquest dijous, 17 de desembre, que votaran  a favor  del projecte de pressupostos  municipals de la coalició de govern tarragonina, formada per ERC i En Comú Podem. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Miguel ha avançat que donaran suport als comptes per l'any vinent per la situació complicada que es viu. «Els pressupostos  han de ser un dic de contenció a la crisi social» han reblat les anticapitalistes. Les cupaires donaven pistes de quin podria ser el sentit del seu vot en una nota de premsa aquest dimecres, 16 de desembre. 

Petició per incrementar les ajudes socials

Aquest dimecres, 16 de desembre, s'ha celebrat el consell rector de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona en el qual s'ha aprovat l'augment  de la partida d'ajuts d'urgència  fins a 500.000 euros. Aquesta petició era una de les condicions  de la CUP per aprovar els pressupostos municipals. Per les anticapitalistes és important que «no es repeteixi la dinàmica engegada pel PSC el mandat anterior, quan any rere any, inflaven el pressupost de Serveis Socials, sense que després l'acabessin executant». 

Els pressupostos dels diferents organismes municipals han sigut cavall de batalla per a les cupaires en aquestes darreres setmanes. De fet, a inicis d'aquest mes de desembre el grup municipal de la CUP assegurava que rebutjaria els reajustaments pressupostaris de tres empreses municipals tarragonines: l'EMT (autobusos); l'EMDE (desenvolupament econòmic); i l'EMMCT (l'encarregada de la ràdio municipal tarragonina).