ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Demanen gairebé 5 anys de presó a un home per enviar fotografies íntimes de la seva parella

Els fets haurien succeït al 2015 i respondrien a un cas de revenja després d’una discussió | La dona també serà jutjada per un delicte de maltractament
Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència Provincial de Tarragona | TarragonaDigital

 

Un home s’enfronta a gairebé cinc anys de presó pels presumptes delictes de maltractament domèstic i d’enviar fotografies íntimes de la seva parella per mòbil. Els fets s’haurien produït l’any 2015, després d’una discussió entre la parella. La Fiscalia acusa de maltractament als dos, mentre que, en el cas de l’home, també s’hi afegeixen les fotografies privades.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La petició penal per a ell és de tres anys de presó per revelació de secrets i vint-i-dos mesos més de presó per dos presumptes delictes de violència domèstica. En total, gairebé cinc anys. En el cas d’ella, li demana nou mesos de presó també per maltractament. El fiscal també exposa una petició d’ordre d’allunyament mútua per als dos processats, i la darrera paraula de tot plegat la tindrà l’Audiència Provincial de Tarragona.

 

El fiscal també acusa la parella de maltractament mutu durant la discussió

 

La parella vivia en el mateix habitatge en el moment dels fets, fa quatre anys, i té un fill de vuit anys en comú. Segons la Fiscalia, la discussió s’hauria produït l’octubre del 2015 després que l’acusat pressionés la seva parella per saber amb qui es relacionava i intentés accedir al seu telèfon mòbil. Els dos processats s’haurien agredit mútuament en el transcurs de la discussió.

 

Segons l’acusació, durant la matinada posterior a la forta discussió l’home hauria aconseguit el control del telèfon de la seva parella en contra de la seva voluntat. És en aquell moment quan hauria enviat les fotografies íntimes a diversos contactes de l’agenda del mòbil, entre els quals es trobarien familiars i amics de la dona.

 

També et pot interessar