Denuncien la presència de llaços metàl·lics al polígon de La Floresta que fereixen als animals

Un veí de la zona ha vist com la seva gossa quedava atrapada per un d'aquests llaços
La presència de llaços il·legals per caçar conills al polígon de La Floresta, a Tarragona, posa en risc a altres animals, com ara els gossos | Twitter/Quim Carro

Als terrenys del polígon abandonat de La Floresta, a Tarragona, fa cosa de mig any que van començar a proliferar llaços metàl·lics il·legals per a caçar conills. Arran d'una trucada d'un veí de la zona als Agents Rurals, la persona, o persones, que col·loca els llaços va deixar de fer-ho fins avui. Aquest dimarts, 31 de desembre, l'usuari de Twitter Quim Carro ha fet públic que la seva gossa s'ha vist atrapada per un d'aquests llaços.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En un vídeo que ha penjat al seu perfil, es pot veure a la gossa atrapada amb un llaç verd a una de les potes de la gossa. Carro ha alertat, també, sobre el risc d'aquests instruments no només pels animals, sinó també «pels nens que a vegades juguen al polígon».

Advertència a l'Ajuntament

Carro, així mateix, aprofitant que el consistori de Tarragona té una conselleria de Benestar Animal ha informat l'Ajuntament, i a la regidora responsable, Carla Aguilar, per a que es prenguin les mesures corresponents. 

«Es tracta de llaços il·legals que maten covardament als conills» ha reblat el jove tarragoní que aquest matí de cap d'any ha vist com la seva gossa, Lupa, s'ha vist afectada per aquest tipus de trampes que es troben en un dels terrenys més abandonats de la ciutat, al polígon de La Floresta.

"🔴 La contundent reacció dels CDRs contra ERC per l'acord d'investidura de Sánchez" "🏦Un barri de TGN perdrà aviat una important sucursal bancària"