GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Diverses denúncies per drogues en un operatiu policial demanat pels veïns de Bonavista

El dispositiu, amb controls de trànsit als accessos del barri, va coordinar la Guàrdia Urbana de Tarragona, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

 

Ahir dimecres, 21 de novembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van desplegar un dispositiu conjunt al barri de Bonavista de Tarragona. A instàncies de diversos veïns de la zona, els cossos policials van fer-hi diferents actuacions, que es van saldar amb diverses denúncies.

 

Droga i manca de salubritat en un bar del carrer 21 de Bonavista

En una inspecció prevista en un bar del carrer 21 de Bonavista, la policia va denunciar dues persones per drogues; una per consum i l’altra per tinença de substàncies prohibides. De forma paral·lela, al mateix establiment, la Unitat de Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana de Tarragona va detectar «una infracció en matèria de salubritat per deficiències a la cuina i als banys, i una altra per tolerància en el consum de substàncies estupefaents», segons fonts policials.

 

Concretament, al bar hi faltaven els cartells reglamentaris d’aforament i el rètol de prohibició de venda de begudes alcohòliques a persones menors d’edat, tots dos requisits indispensables que marca la llei.

 

El dispositiu de trànsit acaba amb dues denúncies per tinença de drogues

A més, la Guàrdia Urbana, els Mossos i la Policia Nacional van activar un dispositiu coordinat de trànsit a les diverses entrades del barri, on es van controlar vuit vehicles a l’accés de la carretera N-340 —la carretera de València— i es van denunciar dos conductors per tinença de substàncies estupefaents.

 

L'accident es va produir a la Via Augusta de Tarragona | Google Maps

 

Ferit un motorista en un accident al centre de Tarragona

Durant la tarda d'ahir dimecres, 21 de novembre, un motorista de 34 anys va resultar ferit en un accident a la Via Augusta de Tarragona. Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els fets van passar cap a tres quarts de set de la tarda al tram de la via comprès entre l'Hotel Astari el supermercat Mercadona.

 

L'incident va implicar dos vehicles, la motocicleta i una furgoneta, i fins a la Via Augusta s'hi van desplaçar dues unitats del SEM, una bàsica i una de medicalitzada. El conductor de la moto, atès in situ pel personal sanitari, va ser traslladat cap a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, a la Rambla Vella de Tarragona, amb diverses contusions a l'esquena.