Una falsa alarma activa el protocol de seguretat del Mercat Central de Tarragona

L'alarma d'incendi ha saltat i per precauci贸 s'han evacuat les persones que hi havia a l'interior del recinte
Mercat Central de Tarragona | Miguel Cabrerizo

 

En un dissabte amb m茅s aflu猫ncia de compradors de l'habitual al Mercat Central de Tarragona amb motiu de la revetlla de Sant Joan, una falsa alarma d'incendi ha espantat tant a les persones que estaven comprant com als botiguers de les parades. Segons informen els Mossos d'Esquadra, una alarma antiincendis s'ha activat en el supermercat del pis inferior del Mercat Central de Tarragona, a causa d'aquest fet s'ha evacuat a les persones que es trobaven en aquell moment en les instal路lacions.

 

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que es tractava d'una falsa alarma i per tant, tots els usuaris del mercat han pogut tornar al recinte. Els fets han tingut lloc abans de les onze del mat铆 i dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han despla莽at fins al lloc dels fets.

鉂桸ot铆cia en ampliaci贸. La redacci贸 de Tarragona Digital est脿 treballant per ampliar aquesta informaci贸. S'anir脿 actualitzant quan hi hagi m茅s informaci贸.

Podeu enviar imatges, v铆deos o m茅s informaci贸 d'aquesta not铆cia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!