GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una falsa alarma activa el protocol de seguretat del Mercat Central de Tarragona

L'alarma d'incendi ha saltat i per precaució s'han evacuat les persones que hi havia a l'interior del recinte
Mercat Central de Tarragona | Miguel Cabrerizo

 

En un dissabte amb més afluència de compradors de l'habitual al Mercat Central de Tarragona amb motiu de la revetlla de Sant Joan, una falsa alarma d'incendi ha espantat tant a les persones que estaven comprant com als botiguers de les parades. Segons informen els Mossos d'Esquadra, una alarma antiincendis s'ha activat en el supermercat del pis inferior del Mercat Central de Tarragona, a causa d'aquest fet s'ha evacuat a les persones que es trobaven en aquell moment en les instal·lacions.

 

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que es tractava d'una falsa alarma i per tant, tots els usuaris del mercat han pogut tornar al recinte. Els fets han tingut lloc abans de les onze del matí i dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.