Imatge d'arxiu de dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Detenen dos joves per un intent de robatori amb una navalla a una persona gran al passeig de les Palmeres

Els arrestats, segons testimonis dels fets que han tingut lloc la passada matinada, han rodejat la víctima i l'han amenaçat amb una navalla

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquesta passada matinada dos joves, un de 18 anys i l'altre menor d'edat, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació, en grau de temptativa, i resistència i desobediència a agents de l'autoritat.

 

Els fets han tingut lloc poc abans de la una d'aquesta matinada, quan una patrulla que es desplaçava per la Baixada de la Peixateria ha estat requerida per una parella que havia estat testimoni d'un possible robatori al passeig de les Palmeres. Segons la versió oferida pels testimonis, una persona gran havia estat rodejada per tres joves, un dels quals amb una navalla.

 

 

La descripció oferta per aquestes dues persones coincidia plenament amb la d'uns joves que caminaven per la zona. Per aquest motiu, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a la seva detenció, tot i la resistència activa que van oferir davant l'actuació dels policies.


Comentaris
tomason
porque no dicen la nacionalidad... haaaaaaa claro eso crea homofobia racismo ect. etc. pero bueno ya sabemos quienes son
Ana
Estás muy equivocado son de aquí y no lo han ocultado por racismo sino.....
Marc
Tenint en compte el modus operandi, el lloc on s'ha produït l'atracament i el lloc on s'ha produït la detenció, m'atreveixo a afirmar, sense por a equivocar-me, que es tracta de menors tutelats (MENAS).