Una dona es presenta a l'hospital amb una costella trencada a Tarragona i l'home acaba detingut

Va ser detingut després que la seva esposa acudís per segona vegada en deu dies a l'Hospital Joan XXIII, on li van diagnosticar la fractura d'una costella
Imatge d'arxiu d'un vehicle policial de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | Guàrdia Urbana de Tarragona

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest passat dimarts un home de 56 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar. El cos policial va ser requerit a l'Hospital Joan XXIII per atendre una pacient, possible víctima de violència de gènere.

 

La dona ja havia estat atesa el passat 2 de setembre al mateix hospital i vuit dies després va tornar al centre hospitalari perquè no podia respirar a causa de la fractura d'una costella. La dona va explicar als agents que l'agressió s'havia produït el dia 1 de setembre, quan el seu marit, en estat ebri, l'havia colpejat en el domicili comú perquè volia agafar-li el telèfon mòbil.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Quan a l'hospital es va presentar el marit de la pacient per recollir-la, els agents, tenint en compte els fets i els informes de les lesions, van detenir-lo. L'home va argumentar als policies municipals que era la seva dona qui el maltractava a ell.

 

La Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dóna resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Aquest servei ofereix suport per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal.

"🔴ALERTA: Unes obres a TGN ensorren el sostre d'un pis" "🎙ENTREVISTA: «D'ençà que sóc portador només he vist la festa pels ulls d'un Nano»"