GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detinguda per robar un penjoll valorat en 2.500 euros a una dona gran a Tarragona

La presumpta autora del crim va estirar-li el collaret del coll després de guanyar-se la confiança de la senyora

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir a una dona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència, aquest passat dilluns, 24 de setembre. La responsable del crim va robar el penjoll d'un collaret a una dona d'avançada edat, el qual està valorat en 2.500 euros. Després de ser detinguda, va declarar en seu policial i va quedar en llibertat a l'espera de declarar en seu judicial.

 

Roben un penjoll valorat en 2.500 euros a Tarragona

La detinguda és una dona de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Tarragona. Per poder entrar a casa de la senyora gran, la dona es va guanyar la seva confiança dies abans. Així doncs, pels volts de les dues del migdia, es va presentar a casa de la víctima i va trucar al timbre. La dona d'avançada edat va obrir la porta en veure que coneixia la dona i la va invitar a passar a casa seva.

 

Mentre va durar la conversa dins la casa de la víctima, no va haver-hi cap problema, però quan es va dirigir a la porta i, aquesta va acompanyar-la per acomiadar-se, la detinguda va estirar-li el collaret que portava posat. En aquest sentit, la cadena es va trencar i va caure a terra, però la dona es va endur el penjoll, el qual està valorat en 2.500 euros.

 

Per aquest motiu, els mossos es van fer càrrec del cas. Tot seguit van poder identificar i detenir la presumpta autora del robatori aquest passat dilluns a Tarragona, la qual comptava amb 16 antecedents, la majoria per delictes contra el patrimoni. En aquest sentit, quan ja estava detinguda, la dona va reconèixer els fets i va permetre la policia entrar al seu domicili, per registrar-lo, ja que era en el seu habitatge on havia guardat el penjoll robat.

 

Finalment, va declarar en seu policial i la dona va quedar en llibertat, a l'espera de ser citada pel jutjat que està investigant el cas.