Última Hora

Atropellament mortal a Rodalies entre Tarragona i Torredembarra

Enxampat 'in fraganti' quan robava en un cotxe a Tarragona

Una veïna va trucar la Guàrdia Urbana quan va veure que un individu estava trencant el vidre del seu cotxe
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir l'home després de trobar-li un tornavís. | Àngel Ullate

 

Un home de 35 anys va ser enxampat 'in fraganti' aquesta passada matinada mentre robava en un vehicle estacionat a un barri de Ponent, a Tarragona. Al voltant de les 04.00 hores, una veïna va trucar la Guàrdia Urbana de la ciutat quan va veure que un individu li trencava el vidre del cotxe. Agents de paisà s'hi van acostar i van trobar un tornavís i una petita llanterna. 

Robatori amb força en dos vehicles estacionats a Ponent

Una veïna d'un barri tarragoní de Ponent va trucar aquesta passada matinada a la Guàrdia Urbana de la ciutat. El motiu, que un lladre estava intentant robar en el seu vehicle i en el que estava estacionat al costat. El 'modus operandi' del lladre era simple: trencar els vidres amb un tornavís i regirar l'interior per trobar alguna cosa de valor

Minuts després de la trucada, una patrulla de paisà es va acostar fins al lloc. Es tractava, precisament, d'un servei especial per detectar aquests robatoris. Els agents van veure com l'home, just abans d'interceptar-lo, llençava a terra un tornavís. Tot seguit el van escorcollar i li van trobar una petita llanterna. 

L'home detingut, reincident

L'home que estava intentant robar en els vehicles és veí de Ponent, té 35 anys i li constava una ordre de detenció d'un jutjat de Tarragona per un altre delicte de robatori amb força. Això demostra que, la majoria dels individus que roben vehicles al carrer, són reincidents. En l'últim mes, la Guàrdia Urbana de la ciutat ja ha realitzat almenys set detencions. Tot i això, zones com la Part Baixa han patit onades de robatoris a vehicles. També al pàrquing del cementiri de la ciutat, on almenys tres vehicles van ser forçats

També et pot interessar

"L'alpinista Catherine Destivelle omple en l'arrencada del Cicle de Muntanya a TGN" "ÚLTIMA HORA: La pancarta que ha aparegut penjada a la Catedral de TGN"