Detinguda una persona a Tarragona per agredir a un vianant i resistir-se a l'emmanillament

L'home, de 34 anys, hauria trencat el vidre d'un vehicle i posteriorment hauria colpejat a un vianant al cap amb un objecte rígid
El detingut hauria oposat resistència a la Guàrdia Urbana de Tarragona. | TarragonaDiari.cat

 

Aquest diumenge, 29 de setembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut a un home de 34 anys al carrer Amadeus Mozart, als barris de Llevant de Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'individu hauria trencat el vidre d'un vehicle i, posteriorment, hauria agredit a un vianant al cap amb un objecte rígid, causant-li lesions. Els agents van localitzar l'individu al camí de l'Ermita de la Salut.

En el moment de ser informada de la seva detenció, la persona sospitosa va oferir resistència al seu emmanillament i va etzibar puntades de peu. Dues patrulles van participar a la detenció.

Moren una dona i el seu gos a Sant Pere i Sant Pau

Aquesta detenció no ha sigut l'únic succés que s'ha produït a la ciutat de Tarragona a les darreres 24 hores. Diumenge al matí, una dona hauria mort en precipitar-se d'un sisè pis al barri de Sant Pere i Sant Pau. Els investigadors han descartat que es tracti d'un cas criminal.

La dona hauria llançat el seu gos embolicat en un llençol i posteriorment s'hauria precipitat a sobre en un fet que ha commocionat als veïns de Sant Pere i Sant Pau. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat unitats dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

"⚫TRAGÈDIA A TGN: Una dona es llença d'un 6è amb el gos" "❗Absolt un home acusat de violar la seva parella a TGN a qui demanaven 9 anys de presó"