ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Detinguts dos joves a Tarragona per robar sis telèfons mòbils d'una botiga

Un veí va alertar que algú havia trencat el vidre d'un aparador d'una botiga de telefonia mòbil a l'Avinguda Maria Cristina | Els joves van ser localitzats al Parc de la Ciutat
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir els dos joves per robar sis telèfons mòbils d'una botiga. | Àngel Ullate

 

Dos joves de 18 i 19 anys han estat detinguts aquest dimecres a la matinada a Tarragona després de robar sis telèfons mòbils d'una tenda. Agents de la Guàrdia Urbana van localitzar-los al Parc de la Ciutat, on un d'ells va reconèixer que els telèfons estaven amagats en una bossa de plàstic a sota d'un banc. Un veí havia alertat al cos de seguretat que algú havia trencat un aparador d'un establiment de telefonia mòbil de l'Avinguda Maria Cristina. A més, tots dos joves podrien estar implicats en un altre robatori aquesta mateixa nit. 

 

 

Roben en una tenda de telefonia de l'Avinguda Maria Cristina

Un veí va trucar a la una de la matinada d'aquest dimecres a la Guàrdia Urbana de Tarragona per alertar-los que algú havia trencat el vidre d'un aparador d'una tenda a l'Avinguda Maria Cristina. Es va facilitar la descripció a totes les unitats, i una patrulla va localitzar els presumptes infractors al Parc de la Ciutat. 

 

La botiga que havia patit el robatori era de telefonia mòbil. Quan els agents van arribar al parc, van trobar-se els joves asseguts a un banc amb tres protectors plàstics de pantalles de mòbils. La patrulla va sol·licitar més dotacions per fer un registre del parc i comprovar si els joves havien amagat els telèfons per la zona. 

 

En veure l'arribada de més agents, un dels joves va reconèixer que els mòbils estaven amagats a l'interior d'una bossa de plàstic sota d'un banc del parc. Els agents van detenir els joves després de comprovar que, efectivament, a la bossa hi havia sis telèfons de diferetns models. Van ser detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força i, a més, se'ls relaciona amb un altre robatori, aquesta mateixa nit, a una botiga d'alimentació de l'Avinguda Catalunya. 

 

Dos detinguts més per la Guàrdia Urbana de Tarragona

La Guàrdia Urbana també ha detingut, aquest dimecres, un home de 46 anys per trencament de condemna. Poc després de dos quarts de deu del matí, una patrulla que realitzava tasques de control de trànsit ha aturat un vehicle per tenir l'ITV caducada. La conductora, nerviosa, ha volgut marxar del lloc ràpidament. Els agents han identificat els ocupants del vehicle i han comprovat que l'home tenia una ordre d'allunyament en vigor. L'ordre establia, precisament, l'allunyament de la conductora del vehicle. 

 

D'altra banda, aquest dimarts, un home de 53 anys ha estat detingut per una ordre de crida i cerca. Sobre les onze del matí, una patrulla que es trobava a la plaça dels Carros va observar assegut a un banc un individu que, en adonar-se de la presència dels agents, va aixecar-se de forma sobtada. Els agents van identificar-lo i van comprovar que li constava una ordre de crida i cerca emesa pel Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona.

 

També et pot interessar