GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PDECat exigeix una solució immediata per les aigües fecals d'un bloc de Riu Clar

Els veïns d'aquest bloc fa quatre mesos que conviuen amb l'aigua bruta
Bloc número 9 del barri de Riu Clar, afectat des de fa quatre mesos per un problema de filtració d'aigües fecals | cedida

 

El Partit Demòcrata europeu de Catalunya, de la mà del seu portaveu a l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha registrat una sol·licitud urgent a l'àrea de l'Alcaldia tot reclamant una solució immediata a la filtració d'aigües fecals que des de fa quatre mesos està patint el bloc número 9 del barri de Riu Clar.

 

El portaveu del PDeCAT ha exigit solucions a un govern municipal que s'ha «desentès totalment de la problemàtica», i més tenint en compte que el veïnat va demanar ajuda a l'Ajuntament a principis de juliol.

 

Segons apunta Nadal, la resposta de l'equip municipal dirigit pel PSC i el PP va ser que el consistori «no tenia competència», un fet, que el dia d'avui és encara més inacceptable quan «fa quatre mesos que els veïns i veïnes conviuen amb aquesta aigua bruta que també ha malmès diversos punts de la instal·lació elèctrica».

 

En definitiva, el grup municipal del PDeCAT a Tarragona ha demanat que davant la greu situació, Ballesteros ha de tirar endavant una actuació subsidiària per aturar la filtració.

 

Quatre mesos de convivència amb aigües fecals

El passat 9 de juny un dels pisos del bloc 9 del barri de Riu Clar va patir una ruptura a la canonada d'aigües fecals de tal manera que el pis i el replà es van omplir d'aigua bruta que des de llavors es filtra per les parets dels pisos de sota. La veïna del pis de sota, de fet, va haver de tallar l'electricitat per la perillositat que comportava la humitat de les filtracions.

 

El problema és continu des de fa quatre mesos, perquè el propietari de l'habitatge que és qui s'hauria de fer càrrec de la pertinent reparació és una empresa privada que no ha respost a l'intent de reclamacions dels veïns del bloc de pisos.

 

A l'espera d'una ordre judicial que els permeti entrar al pis afectat i arreglar-lo, els veïns segueixen demanant ajuda urgentment al consistori tarragoní, que fins ara, se n'ha rentat les mans.

 

Bloc número 9 del barri de Riu Clar, afectat des de fa quatre mesos per un problema de filtració d'aigües fecals | cedida