Didac Nadal es presenta a alcalde de Tarragona amb la marca Junts per Tarragona

L'actual regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, serà la número dos dels independentistes de cara a les eleccions del pròxim 28 d'abril
Didac Nadal i Cristina Guzmán, al Balcó del Mediterrani, aquest dimarts 26 de març. | TarragonaDigital

 

Dia de primavera a Tarragona. Els padrins i padrines de la ciutat col·locaven llaços grocs al voltant de l'estàtua de Roger de Llúria, llegien manifests, cantaven els Segadors i, en acabar, recollien els llaços i se'ls enduien a casa.

Passats dos quarts de dotze del matí d'aquest dimarts, 26 de març, els padrins marxaven cap a casa i arribava en Didac Nadal, cap de llista del PDeCAT per Tarragona, acompanyat per alguns dels pesos pesants del partit a la ciutat, com Quim Amorós, Albert Punyet, Rosalia Juancomartí i Pitu Mosquits. El motiu de la trobada: anunciar el nom de la candidatura municipal i qui seria el número dos de la llista.

«Junts per Tarragona»

El PDeCAT va aprovar el passat mes de juny presentar-se a les eleccions sota el paraigua de la marca de Junts per Catalunya, i acompanyat pel nom del municipi corresponent.

Així doncs, Nadal és l'alcaldable de Junts per Tarragona, una marca que ha valorat molt positivament, perquè «ens permet aglutinar als tarragonins i tarragonines de diferents sensibilitats, de diferents creences polítiques, però que tots en comú tenen un sol propòsit, un sol objectiu que és assolir la Tarragona que volem: una ciutat il·lusionant, oberta, amable, moderna, competitiva i sobretot que permeti, d'una vegada per totes, la participació ciutadana». 

«Per assolir la Tarragona que volem necessitem la implicació de tothom i entenem que Junts per Tarragona exemplifica aquesta proposta i ens ajuda a superar la lògica de partits i ens ajuda a posicionar-nos, també, en la situació nacional: Junts per Catalunya ens el fem nostre i forma part del nostre projecte» ha reblat l'alcaldable del PDeCAT.

Com a curiositat, paga la pena recordar la polèmica mediàtica de la primavera passada al voltant del fet que la titularitat del domini Junts per Tarragona era del PSC i no del PDeCAT. El domini segueix constant com a registrat a nom del PSC a dia d'avui per la qual cosa, difícilment Dídac Nadal el podrà utilitzar per difondre continguts i missatge polític digitalment a través d'una web pròpia amb el nom de la seva candidatura. 

Cristina Guzmán, la número dos

La número dos de la llista serà l'actual regidora del PDeCAT a Tarragona, Cristina Guzmán. Nadal ha assegurat que «en el contacte del dia a dia que mantenim amb les associacions de la ciutat totes m'han valorat molt positivament la tasca de la Cristina i m'han demanat que volien que segueixi en aquest projecte».

Guzmán, per la seva banda, ha manifestat que «finalment he decidit que vull continuar i vull agrair públicament a en Didac que hagi comptat amb mi per donar continuïtat al projecte que vam iniciar amb Albert Abelló ara fa quatre anys». Cristina Guzmán va ser l'anterior número dos del PDeCAT, aleshores encara CiU, a les eleccions municipals de l'any 2015. 

També et pot interessar:

"AGENDA: Última jornada de 'Comunciant en jove' a l'Espai Jove Kesse" "REPORTATGE: Quan marxaran els cotxes de la Part Alta de Tarragona?"