La URV ja té decidit el disseny de la carpeta del pròxim curs

La proposta de l'estudiant Antonio Torres ha rebut més de 1.000 vots
La proposta guanyadora serà el disseny definitiu de la pròxima carpeta de la URV | URV

 

Una proposta acolorida, amb tonalitats suaus entre el blau, el taronja, el groc i el turquesa: la Universitat Rovira i Virgili ja ha escollit el disseny de la carpeta corporativa del pròxim curs, el 2019-2020. Es tracta d'una proposta de l'alumne Antonio Torres, estudiant del grau d'Enginyeria Informàtica, i s'ha imposat a les altres cinc finalistes amb un 28% dels vots emesos. Des del dia 4 de març, la comunitat universitària ha pogut votar per internet la seva favorita.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Torres s'endú un premi de 600 euros per guanyar el concurs anual de disseny de la carpeta, i ha superat còmodament la resta de propostes. Gairebé 4.000 persones han participat a la votació, i la candidatura guanyadora ha superat el segon classificat en més de dos-cents vots. Aquest concurs, obert a tot l'alumnat de la Rovira i Virgili, és un dels més participatius i seguits dins els campus de la URV.

 

El disseny s'anomena 'Mar, terra i cel', i simbolitza el potencial del coneixement humà

 

El disseny guanyador s'anomena 'Mar, terra i cel' i, segons l'autor, és una il·lustració que simbolitza que «el coneixement humà pot arribar on sigui i aconseguir coses meravelloses». Els altres cinc finalistes del concurs s'emporten un premi de 150 euros per gastar a la Botiga de la URVÉs la mateixa universitat qui ha fet públics els resultats de la votació uns dies abans del que estava previst.

 

 

També et pot interessar