GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos detinguts a Tarragona per maltractar la seva parella

En un dels casos l'agressió es va produir en ple carrer, i l'altra dins del domicili amb els tres fills petits davant
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir dos homes aquest passat cap de setmana per delictes de maltractaments en l’àmbit de la llar. El primer detingut va ser un home de 52 anys, i va ser arrestat la matinada de divendres a dissabte, i el segon es tracta d’un home de 49 anys que va ser detingut el diumenge a casa seva.

 

En la primera detenció, una patrulla de la Guàrdia Urbana va rebre l’avís per part d’uns vianants que un home estava agredint una dona en un carrer del centre de Tarragona. Quan els agents hi van acudir, van confirmar que la dona tenia ferides a les mans i a la cara, a causa de les agressions. La dona va explicar que l’agressor era la seva parella, que l’havia agredit després de discutir.

 

En un primer moment, la víctima no va voler presentar cap denúncia contra el seu agressor, però la seva germana, que estava al lloc dels fets, va explicar que també havia rebut cops quan havia intentar aturar l’agressió. Així doncs, l’home va ser detingut per la Guàrdia Urbana.

 

Detingut per donar un cop de puny a la dona davant dels fills petits

El segon arrestat per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, un home de 49 anys, va ser detingut al seu domicili aquest diumenge, 25 de novembre, precisament en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. La Guàrdia Urbana va ser alertada d’una possible agressió a una dona a la zona nord de Tarragona. Un cop van arribar al domicili, els agents van poder veure la dona, que estava patint una crisi d’ansietat, i tres menors que ploraven.

 

La dona, de 48 anys, va explicar que rebia agressions per part de la parella de manera periòdica. Aquest diumenge, l’home li havia propinat un cop de puny a la cara, davant dels seus tres fills menors d'edat. L’home va negar l’agressió, però va ser detingut de totes maneres per un delicte de violència de gènere. Pel que fa a la dona, va ser traslladada a l’Hospital Joan XXIII, on va ser atesa, mentre que els tres fills menors d’edat es van quedar amb un familiar. Posteriorment, la víctima va interposar una denúncia formal a comissaria.