Dos grups del Col·legi de les Teresianes de Tarragona, confinats per positius en coronavirus

A les comarques de Tarragona ja hi ha 14 grups afectats
Dos nens del Col·legi Teresianes donen positiu en Covid-19. | Google maps

Dos grups del Col·legi de Santa Teresa de Jesús de Tarragona s'han hagut de posar en quarantena després que dos alumnes hagin donat positiu en coronavirus en les darreres hores. Són un alumne de 5è de primària i un de l'aula SIEI (Suport Intensiu per a l'Escolarització Inclusiva), segons ha avançat el 'Diari de Tarragona'. La direcció del centre ho ha notificat a les famílies a través d'un correu electrònic aquest mateix diumenge, 20 de setembre. Com a conseqüència, els companys de classe dels dos alumnes s'hauran de confinar a casa seva durant 14 dies.

Amb aquest cas, ja són catorze els grups d'alumnes que s'han hagut de posar en quarantena a les comarques de Tarragona per la presència d'un positiu en coronavirus a la seva classe. En el balanç proporcionat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, es detallava que al Camp de Tarragona hi havia onze grups confinats, que si sumem els dos de les Teresianes, ja en són tretze. A les Terres de l'Ebre, de moment només hi ha un grup afectat, a l'Escola Remolins de Tortosa.

Els tretze centres afectats al Camp de Tarragona estan repartits entre Cambrils a l'Institut Cambrils (1 grup); a l'Escola Pare Manyanet (1), Sant Bernat Calvó (2) i La Salle (1) a Reus; l'Escola Vora Mar (1), l'Institut Jaume I (1) i l'Escola Santa Maria del Mar (1) a Salou; l'Escola Torreforta (1), la Pau del Clos (1) i el Col·legi de Santa Teresa de Jesús (2) a Tarragona; la Llar d'Infants Les Vimeteres (2) a Vila-seca i el Col·legi Claret (1) de Valls.

"Pares de TGN es planten contra el Govern: «Les mesures sanitàries són insuficients»" "El Seguici Popular de Tarragona es reinventa per poder celebrar Santa Tecla"