Dos menors s'escapen dues vegades d'un centre de Tarragona durant la mateixa nit

Els fets van passar durant la matinada de dimecres, 1 de maig | La Guàrdia Urbana va intervenir dues vegades, en dos punts de la ciutat
La Guàrdia Urbana de Tarragona, en una imatge d'arxiu | Àngel Ullate

 

Dos menors van escapar-se dues vegades, en una mateixa nit, del centre on resideixen a la ciutat a la ciutat de Tarragona. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, els joves, de 16 i 17 anys, van fugir de la instal·lació d'acollida durant la nit i matinada de dimecres, 1 de maig.

Alertades les autoritats, cap a tres quarts de dues de la matinada la Guàrdia Urbana els va localitzar als voltants del carrer la Unió, a la Part Baixa tarragonina. Els agents van retornar-los al centre, on van restar sota la tutela de l’educadora de guàrdia.

Tornen a escapar-se, ara a la Part Alta

La mateixa nit, pels volts de les tres, la mateixa patrulla policial va tornar a veure els joves, en aquest cas, a la Part Alta de la ciutat. Els nois eren a la Baixada de Misericòrdia i, tal com relata el mateix mitjà, estaven entrant a un bar de la zona.

Immediatament, els agents de la Guàrdia Urbana els van instar a sortir i, quan es disposaven a entrar al vehicle policial, un dels joves va aprofitar per fugir. Instants després, l’altre, agafat pel braç per un dels guàrdies, va fer un moviment sobtat i també es va escapar corrents.

El noi, abans d'emprendre la fugida, havia expressat als agents que no valia la pena que perseguissin el seu company, ja que, en mitja hora, tornaria a ser fora del centre.

La policia informa els encarregats de seguretat del centre

Els policies, que no van voler iniciar una persecució a la zona —molt concorreguda durant la nit, amb diferents bars i espais d’oci—, van informar els responsables de seguretat del centre de menors.

També et pot interessar:

"MOLT FORT: Roben 1.000 euros d'una llar d'infants a TGN" "AGENDA: No us perdeu les activitats d'aquest dissabte al Mercat Central de TGN!"