GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El jugador del Nàstic Dumitru, condecorat per col·laborar amb la Policia Nacional

El davanter italià de 27 anys va ajudar el cos policial en un cas que es troba sota secret de sumari
Dumitru posa amb la samarreta del Nàstic | Gimnàstic de Tarragona

 

 

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, jugador italià de 27 anys del Club Gimnàstic de Tarragona, ha estat condecorat avui dijous, 22 de novembre, per la Policia Nacional espanyola. Durant la celebració del Dia de la Policia a Tarragona, el futbolista ha rebut un reconeixement per la seva col·laboració en un cas que està sota secret de sumari.

 

El cos policial reconeix la feina del davanter del Nàstic

En una trobada que s’ha celebrat a la sala d’actes del Col·legi d’Advocats i Farmacèutics de Tarragona, la Policia Nacional ha volgut agrair al davanter del Nàstic la seva implicació i ajuda, i el jugador, amb la placa commemorativa a les mans, s’ha mostrat orgullós i satisfet pel servei brindat al cos policial.

 

Alts càrrecs de la Guàrdia Civil entren a l'església de Sant Pau mentre desenes d'independentistes es manifesten | TarragonaDigital.com

 

Tensió entre Mossos i independentistes durant la celebració del Dia de la Policia a Tarragona

Un grup d'unes seixanta persones s'han manifestat avui dijous, 22 de novembre, en contra de l'arribada de les forces de seguretat de l'Estat que avui celebraven el Dia de la Policia amb una missa a l'església de Sant Pau de Tarragona.

 

Cada dia, desenes d'independentistes es manifesten davant de l'església, situada a toca del Palau de Justícia tarragoní, per reclamar la llibertat dels presos polítics amb una convocatòria anomenada «Silenci, rebel·leu-vos». Avui, però, els Mossos d'Esquadra han impedit que es concentressin a les escales del temple, arran de l'arribada d'alts càrrecs de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola.

 

Gran desplegament dels Mossos d'Esquadra per impedir el pas dels manifestants

Agents dels Mossos han format un cordó policial per impedir l'accés dels manifestants al carrer la Popular, seu de l'església de Sant Pau, però una quinzena de persones s'han quedat a les escales del temple, tot i les advertències dels agents. Finalment, han negociat amb la policia catalana i s'han desplaçat uns metres enllà, a l'altra banda del cordó. A la zona, els Mossos d'Esquadra hi han enviat fins a sis furgonetes ARRO i diverses desenes d'agents.