Educació justifica el retard a l'escola l'Arrabassada de Tarragona per «problemes tècnics sobre el terreny»

El responsable dels serveis territorials d'Educació ha explicat la situació en una carta a la comunitat educativa

El retard en les obres de l'escola de l'Arrabassada, a Tarragona, continua portant polèmica. Aquest agost era la data marcada per donar per finalitzades les actuacions, i poder comptar ja amb el nou centre, però el coronavirus ha afectat, de pla, el calendari d'obres. El coronavirus i, segons el director dels serveis territorials d'Educació al Camp de Tarragona, Jean Marc Segarra, «problemes tècnics sobre el terreny».

De fet, Segarra, en una carta a l'equip directiu i a la comunitat educativa de l'escola l'Arrabassada a què ha tingut accés aquest mitjà, ha situat els problemes del terreny com el principal motiu d'aquest endarreriment: «els motius d'aquests endarreriments han estat, fonamentalment, problemes tècnics sobre el terreny i, en cap cas, han estat d'altres». 

«A l'espera dels informes tècnics finals»

Segarra ha avançat, en la seva carta, que «restem a l'espera dels informes tècnics finals que hem exigit mantes vegades per tal de poder-vos informar amb més concreció quant als terminis». Així mateix, el màxim responsable del departament a les comarques del Camp de Tarragona ha demanat «disculpes sinceres per tots els malentesos i la sensació que heu tingut de no tenir informació» i s'ha compromès a «com no pot ser d'una altra manera, els primers en conèixer els terminis reclamats serà l'equip directiu i la comunitat educativa». 

"Alerta sobre la manca de places públiques d'escolarització a Tarragona" "La solució de la Cambra de Tarragona per fer front a la crisi de la COVID-19"