Elvira Ferrando, fora de les llistes del PSC a Tarragona

Ha rebutjat «la proposta de continuïtat» de Ballesteros | El PDeCAT dubta de la legalitat de la roda de premsa de comiat | Sandra Ramos, possible substituta
Elvira Ferrando ha anunciat aquest dijous al matí que deixarà el PSC de Tarragona al final del mandat. | TarragonaDigital

 

La regidora de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats de l'Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando (PSC), ha anunciat que no repetirà en les llistes del PSC tarragoní a les eleccions municipals d'enguany. Ferrando ha desestimat, d'aquesta manera, la proposta de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, qui li oferia continuar en el pròxim mandat.

 

 

La regidora, visiblement emocionada, ha considerat que ha complert «amb escreix» el que se li havia demanat i ha fet un balanç «positiu» del seu pas per l'Ajuntament. 

 

Elvira Ferrando no continuarà al PSC de Tarragona

Elvira Ferrando va ser un dels fitxatges estrella del PSC per les eleccions municipals de l'any 2015. Va entrar en les llistes com a independent, situació que ha mantingut fins a l'actualitat. De fet, s'ha distanciat en alguns moments de l'ideari socialista, sobretot en aspectes relacionats amb l'empresonament dels polítics catalans o amb el referèndum de l'1 d'octubre.

 

L'obertura del nou Mercat Central, el trasllat del mercadet de la rambla Nova a la plaça Corsini o la inauguració del carilló són alguns dels fets que Ferrando ha destacat del seu pas pel govern municipal durant una roda de premsa de balanç dels seus anys a la plaça de la Font.

 

Sobre aquest fet, el portaveu del PDeCAT a Tarragona, Didac Nadal, ha anunciat que «sol·licitem a l'alcalde que ens informi si aquestes actuacions, aquests anuncis de balanços sobre la gestió realitzada, són permeses i consentides per la Llei orgànica del règim electoral general (LOREG), ja que d'acord al seu contingut sembla que en cap cas podrien ser autoritzades».

 

Josep Fèlix Ballesteros ha volgut donar suport a qui fou el seu número dos en les passades eleccions municipals. Ballesteros ha assegurat que «he tingut la millor regidora que he pogut tenir al meu costat: treballadora, valenta i ductil». «Ha estat i serà un luxe treballar amb Elvira» ha reblat el batlle de Tarragona. 

 

El PSC aprova les llistes aquest divendres, 15 de març

I pràcticament a la mateixa hora que es convocava la roda de premsa de comiat de la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, els socialistes de Tarragona anunciaven que aquest divendres, 15 de març, durien a terme una assemblea extraordinària «per elegir la llista electoral del PSC a les eleccions municipals del mes de maig».

 

Prèviament a l’inici de l’assemblea la portaveu de la comissió executiva del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, mantindran «un contacte informatiu amb els mitjans de comunicació». Es dóna el fet que Sandra Ramos, presidenta de l'Associació de Músics de Tarragona, és un dels noms més ben posicionats per ocupar el número dos de la llista electoral de Ballesteros. 

 

I pel que fa a la més que probable incorporació de Berni Álvarez, l'actual entrenador del CBT, a la llista socialista, tot indica que s'acabarà de tancar, en un sentit o en un altre, en les pròximes hores. 

 

També et pot interessar: