L'empresa 'Kaykun' s'emporta el guardó dels Premis Tarragona Impulsa

L’acte ha tingut lloc al Teatret del Serrallo, on també s’han entregat els premis del Programa Explorer i Open Future
Juan Pablo Muñoz, guanyador del Programa Explorer | Cedida

 

El Teatret del Serrallo ha acollit aquesta tarda, dia 17 de juliol, el lliurament dels Premis Empresa Tarragona Impulsa i les beques dels programes d’incubació i acceleració empresarial Explorer i Open Future.

 

Els Premis Empresa Tarragona Impulsa tenen la finalitat de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea metropolitana de Tarragona. Enguany, s’hi han presentat 24 projectes avaluables.

 

‘Kaykun’, liderat per Neus Torrent i Ester Vilarrassa, s’ha endut el primer premi, dotat de 3.000 euros, a la categoria d’Idees Empresarials. Es tracta d’una empresa dedicada al disseny i a la comercialització de solucions nutricèutiques per a animals de companyia a través d’una plataforma de venda en línia.

 

A la categoria d’empreses amb una edat inferior als tres anys, el guardó —també amb una dotació de 3.000 euros—  se l’ha emportat ‘Twins Craft Beer’. Liderat per Montse i Núria Yago, és un espai que engloba les activitats de producció de la pròpia marca de cervesa amb el consum, l’aprenentatge i la  comercialització d’aquesta.

 

Per la seva banda, el Col·legi Sant Pau Apòstol ha rebut un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat, amb un premi econòmic de 1.000 euros, pel projecte ‘Banc d’Espanya i Better Tarragona’.

 

Els Premis Tarragona Impulsa distingeixen el millor talent emprenedor del territori | Cedida

 

Entrega de premis al Programa Explorer i Open Future

Enguany, al programa d’acceleració d’empreses Tarragona Open Future, s’hi han presentat un total de 18 sol·licituds. Aquest consisteix en una formació grupal de sis mesos i l’assessorament en màrqueting digital, finances, comunicació, estratègia empresarial i aspectes jurídics.  El guanyador ha estat ‘Al Mercat’, de Josep Maria Vallvé, el qual proposa una solució perquè els mercats municipals puguin vendre al gust i al tall.

 

Durant l’acte també s’han lliurat els diplomes als 24 participants de la setena edició del Programa Explorer. Els tres projectes seleccionats rebran assessorament al llarg de tres anys i una dotació econòmica d’entre 1.500 i 3.000 euros.

 

El primer premi ha estat per ‘Aliconnector’, de Juan Pablo Muñoz, per una plataforma web que permet ajudar a les micro, petits i mitjanes empreses a trobar aliats comercials als mercats internacionals.

 

També n’han sortit guanyadors l’Eloi Vignier amb el seu ‘Projecte VYCS’, de fabricació i instal·lació de mobiliari nàutic, i l’Aitor Cortes amb el ‘Projecte Revel’, una empresa enfocada al desenvolupament de sistemes telemètrics.