L'Empresa de Mitjans de Comunicació de Tarragona cessa el gerent, Josep Maria Bonet

S'iniciarà un procés de contractació transparent per escollir un nou gerent
Josep Maria Bonet, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu | TarragonaDigital

 

El consell d'administració de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona ha decidit cessar el gerent, Josep Maria Bonet, que ocupava el càrrec des de 2007. L’empresa pública iniciarà ara un procés de contractació transparent per escollir un nou director-gerent.

«Volem iniciar una nova etapa. L’objectiu és implantar un nou model estratègic on els eixos principals siguin la millora de la qualitat dels serveis públics, la transparència i un ús més racional i rigorós de la despesa. La gestió efectuada a l’entitat difereix del nou model a implantar i, per tant, considerem necessari un canvi de rumb en la direcció de l’empresa de mitjans», explica la presidenta de l’EMMCT, Paula Varas.

El procediment per escollir nou director-gerent serà amb publicitat i lliure concurrència on s’haurà de presentar un projecte per assumir la direcció i gerència de l’empresa de mitjans. «Un projecte que dibuixi uns objectius i uns indicadors d’avaluació», afegeix Varas.

"🎵MÚSICA: Els Summertime Jazz Band, cita d'aquest dissabte a les Nits al Serrallo" "Una comunitat de veïns de Campclar vol cedir el seu parc a l'Ajuntament de TGN"