La Generalitat reconeix que les obres de l'escola de l'Arrabassada de Tarragona s'endarrereixen

Una nova licitació implicaria 9 mesos més de retard

Fa cosa d'un any, el conseller d'Educació del govern català, Josep Bargalló, anunciava, en una visita d'obres acompanyat per l'equip de govern municipal de Tarragona, que l'escola de l'Arrabassada, un equipament llargament desitjat pels veïns de la zona de Llevant de Tarragona, estaria en funcionament pel curs escolar 2020-2021. La crisi del coronavirus ha engegat aquesta previsió en orris. 

Aquest dimecres, 10 de juny, al vespre, representants de l'AMPA de l'escola l'Arrabassada han mantingut una reunió amb el director dels serveis territorials d'Educació del govern català a Tarragona, Jean Marc Segarra, així com amb altres responsables del departament i membres de l'equip directiu del centre. Representants de l'AMPA han traslladat al govern català «el nostre malestar davant de la inactivitat de les obres». 

Les obres s'han reemprés «l'1 de juny»

Les obres del nou equipament s'han vist afectades, com totes les actuacions, per la crisi del coronavirus, Per aquest motiu, no han pogut reactivar les actuacions fins al 25 de maig i, de fet, l'empresa ha tornat a treballar a l'edifici «l'1 de juny». El departament d'Ensenyament ha traslladat als pares i mares dels alumnes que «tenim constància de les dificultats i problemes interns de l’empresa constructora que no els permet treballar amb la normalitat que requereix l’obra».    

De fet, en cas que es prengués la decisió de tornar a licitar les obres, en cas de cercar una nova empresa, «això sumaria un mínim de 9 mesos a l'endarreriment acumulat actualment». «Estem pendents de rebre un cronograma de terminis d'execució de l'obra per part de l'empresa en les pròximes setmanes» han reblat els representants de l'executiu català a Tarragona. Els pares han recordat, també, que Jean Marc Segarra «s'ha compromès a mantenir una comunicació més fluida amb la nostra comunitat educativa».  

"Atenció: Novetats a les parades del Mercat de Bonavista" "Destacades novetats sobre la festa de Sant Joan a un barri tarragoní"