GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Entrellaçats porta els seus esquetxos eròtics al Teatre Tarragona

La companyia estrena espectacle en l'any del seu tercer aniversari
Imatge promocional de l'espectacle 'Sense llençols' | Entrellaçats

 

La companyia de teatre Entrellaçats actuarà, divendres, al Teatre Tarragona. Després d'haver fet gira amb 'Entre llençols', el grup de teatre amateur porta, ara, 'Sense llençols', un espectacle de relats eròtics que vol mostrar les diferents cares que pot tenir qualsevol persona. Els personatges representen gent que el públic es pot trobar durant la seva vida quotidiana, des de veïns a companyes de feina o desconeguts amb qui es creuen pel carrer, però que també poden ser amics o família.

 

Entrellaçats ha incorporat Vicenç Cañón a la direcció de l'espectacle per aportar-hi el seu propi estil, a la proposta teatral. Tot plegat culmina amb vuit actors i actrius sobre l'escenari representant una dotzena de situacions i històries diferents per mitjà d'escenes o esquetxos amb textos d'Òscar Solé. La companyia fa més de tres anys que es va posar en marxa i ha fet parada a localitats com Reus, Cambrils i Valls, però també Vilafranca del Penedès, Barcelona o Madrid.

 

Imatge d'una de les escenes de 'Sense llençols' | Entrellaçats

 

'Sense llençols' en concret, es va estrenar per commemorar els tres anys de la companyia a La Selva del Camp, punt de trobada d'aquest grup actoral d'arreu de l'àrea de Tarragona. Per a l'estrena, Entrellaçats va comptar amb convidats especials per celebrar l'aniversari del grup de teatre. La companyia es va estrenar en el món dels relats eròtics amb 'Entre llençols', que tot i representat sota el mateix nom en diverses ocasions, ja va anar evolucionant i vivint canvis en les històries que es duien a escena.

 

A més de l'entreteniment pròpiament dit, aquesta proposta teatral vol trencar «un tema força tabú, però amb el qual també es pot riure i perdre tota la vergonya», segons explica la mateixa companyia de teatre local. 'Sense llençols' es representarà al Teatre Tarragona aquest divendres dia 30 de novembre a les nou del vespre a un preu de deu euros, vuit per als socis del Club Tr3s C i usuaris del Carnet Jove.