Un espectacle de titelles ensenyarà valors humans al Parc de Nadal de Tarragona

La Fundació Barça i la Creu Roja Catalunya treballen amb el projecte infantil 'Tant se val d'on venim' per explicar la crisi de refugiats
La representació de titelles es farà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona | Josep Martí

 

Arriba per primera vegada a Tarragona el projecte 'Tant se val d'on venim', una iniciativa a càrrec de la Fundació Barça que es realitzarà al Parc de Nadal de Tarragona a finals d'any. Una actuació de titelles, entre altres activitats, voldrà mostrar els valors del respecte, el compromís i l'esforç a infants tarragonins d'entre 4 i 8 anys. El 29 i 30 de desembre es portaran a cap les dues representacions de titelles a Tarragona.

 

 

Parc de Nadal de Tarragona | TarragonaDigital

 

'Tant se val d'on venim' un projecte de la Fundació Barça

Les entitats de la Creu Roja a Catalunya i la Fundació Barça han decidit treballar juntes per un mateix objectiu, l'educació en valors humanitaris als infants a través del joc. Aquest projecte porta el nom 'Tant se val d'on venim' i per primera vegada es realitzarà a Tarragona, amb motiu de l'obertura del Parc de Nadal per les festes nadalenques. 

 

Uns titelles que ensenyen valors humans

Els dies dissabte 29 de desembre a les 17.00 hores, i el diumenge 30 de desembre d'horari de matí, a les 11.00 hores es portarà a cap la representació de l'espectacle de titelles. En aquest espectacle es tracta el tema de la crisi de persones refugiades dirigit a infants de 4 a 8 anys, adoptant un llenguatge adaptat als nens i nenes. A banda dels titelles, també es faran diverses activitats complementàries de reflexió i sensibilització.

 

Els titelles explicaran la crisi de persones refugiades | Josep Martí

 

Ensenyar valors a través del joc

El projecte 'Tant se val d'on venim' està promogut per la Fundació Barça i es va començar a realitzar l'any 2018. Per l'any 2019 tindrà continuïtat portant-se a cap per diversos punts del territori català. Aquest projecte s'ha començat a desenvolupar amb l'objectiu de conscienciar a la població més petita de diversos valors humanitaris, amb una metodologia adaptada als infants com és el joc.

 

La ciutat del Parc de Nadal

Del 27 de desembre al 4 de gener, en horari d'11.00 hores a 14.00 hores, al matí, i de 17.00 hores a 20.00 hores, a la tarda el Parc Infantil de Nadal de Tarragona estarà obert al Palau de Congressos. Enguany el Parc de Nadal de Tarragona se centrarà en «La ciutat dels infants», on el Palau de Congressos es transformarà en una ciutat, amb carrers, la places i jardins.