Miki amuza

L'eurovisiu Miki Núñez, un dels plats forts del Carnaval de Tarragona 2020

El músic de Terrassa serà a la TAP el pròxim 14 de febrer, en el marc de la gira de presentació d''Amuza', el seu disc de debut

A les portes de Nadal, el tió i els grans àpats, la gresca de Carnaval ja plana sobre l’horitzó tarragoní. Si l’esperada Disfressa d’Or 2020 ja té data, hora i entrades disponibles, arriba el torn de la música en directe. Precisament, l’eurovisiu Miki Núñez serà l’encarregat de posar veu, guitarres i vitalitat al Carnaval de casa nostra, en un gran concert a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

La cita, el 14 de febrer

El músic de Terrassa, cèlebre ex ‘triunfito’, farà parada i fonda a la ciutat de Tarragona el pròxim 14 de febrer —per als més romàntics, dia de Sant Valentí— en un dels primers actes de l’agenda carnavalesca a la capital tarragonina.

En el marc de la gira de presentació del seu disc de debut, ‘Amuza’, Núñez portarà a la TAP les seves cançons més reeixides, com ‘La Venda’ —que va interpretar a Eurovisió 2019, amb un discret vint-i-dosè lloc—, ‘Celébrate’ —amb videoclip amb segell altafullenc— o ‘Escriurem’, un senzill estrenat fa tot just dos dies.

Les entrades per al concert de Miki Núñez a Tarragona ja estan a la venda i es poden adquirir a través del portal Ticketplus, al web de la Tarraco Arena Plaça o a les taquilles del centre comercial Parc Central.

També et pot interessar


Comentaris