Campanya de donació de sang al concessionari de Toyota Autoforum Tarragona

Èxit en la campanya de donació de sang a Toyota Autoforum

78 persones han pogut donar sang

La primera jornada de donació de sang al concessionari Toyota Autoforum de Tarragona, dins d'una campanya solidària promoguda des de Toyota España, en favor del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, ha força exitosa, superant les expectatives dels organitzadors de la jornada.

En aquest sentit, a les instal·lacions del concessionari tarragoní s'han apropat 85 persones, de les quals 78  han pogut donar sang. D'aquests, més d'una trentena ho han fet per primer cop a la seva vida, una dada rellevant, ja que representa prop del 40% dels assistents a la campanya. En poc més de 6 hores s'han aconseguit aquestes xifres, essent un balanç molt positiu des de l'organització.

A més, la valoració és en aquest sentit perquè s'han de tenir en compte que s'han fet en un context amb restriccions i era necessari demanar cita prèvia. S'han extremat les mesures d'higiene, seguretat i les distàncies per poder realitzar les donacions amb totes les garanties i amb absoluta tranquil·litat i confiança.

Abans de l'inici de la campanya de donació ja s'havien exhaurit les cites prèvies disponibles a la pàgina web. També hi ha hagut gent que ha acudit a donar sang sense reserva, les quals han hagut d'esperar o demanar cita en alguna de les franges on hi havia hagut alguna baixa.


Sense cap mena de dubte aquesta ha estat una campanya excepcional i que els responsables del concessionari Toyota Autoforum esperen poder repetir, especialment pel significat que té saber que «les nostres instal·lacions han servit per una causa tan generosa, noble i necessària, com aquesta. Ha estat un dia molt emocionant i volem agrair a tots els que han vingut a donar, la seva generositat . I al Banc de Sang, el seu esperit i els mitjans per fer-ho possible».