L'exposició que mostra la Tarragona confinada i el Tinglado 2 reobre portes

Més d'un miler de persones visiten la mostra 'Tarragona confinada. La ciutat amagada', al Tinglado 1

Amb la venda de catàlegs, l'exposició fotogràfica ja ha recaptat més de 350 euros, destinats íntegrament a la Creu Roja tarragonina

Èxit de la mostra ‘Tarragona confinada. La ciutat amagada’, l’exposició fotogràfica que es pot veure, fins al pròxim 8 de novembre, al Tinglado 1 del Moll de Costa de Tarragona. En poc més d’un mes, més d’un miler de persones han visitat un espai que aglutina les instantànies d’onze fotògrafs del territori, la seva mirada personal i precisa sobre l’efecte de la pandèmia, el tancament i la quarantena més estricta a la ciutat.

El talent fotogràfic tarragoní, precisament, fixa el record i documenta un període concret per tal de crear memòria històrica d’un instant que ha marcat un abans i un després de la nostra societat. Submergir-se en la mostra és sentir què ha significat el confinament total de Tarragona durant gairebé dos mesos. Mirades crítiques i introspectives, objectius propers que han recorregut els carrers, les places i els espais públics mentre la capital del Tarragonès romania amagada, estoica i apagada per a la majoria de la població.

Fotografies solidàries

Amb tot això, l’organització ha volgut posar a l’abast de tothom un catàleg de l'exposició, que es pot adquirir al Tinglado 1 al preu mínim de 5 euros. Avui dia, la mostra ja ha recaptat més de 350 euros a través de la venda d’aquests catàlegs, diners que es destinen de forma íntegra a la Creu Roja de Tarragona per tal de combatre els efectes de la Covid-19.

Tarragona confinada. La ciutat amagada’ es pot veure fins al pròxim 8 de novembre, de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i diumenges i festius d’11.00 a 14.00 hores. A més, els responsables de l’exposició brinden l’oportunitat d’adquirir alguna d’aquestes potents imatges, en diferents mides i preus. En aquest cas, el 50% dels beneficis generats seran destinats a entitats del territori, com a suport econòmic per fer front al coronavirus.