L'Ajuntament de Tarragona reparteix prop de 400 targetes moneder a famílies amb dificultats econòmiques

L'IMSST també va recarregar 193 targetes, que serveixen per comprar aliments i cobrir les necessitats básiques

Aquest passat dissabte, l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) va començar a repartir les 381 targetes moneder a famílies i persones de Tarragona que passen per dificultats econòmiques, per tal de cobrir les seves necessitats bàsiques durant l'estat d'alarma decretat per la crisi del coronavirus.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Aquestes targetes serveixen per comprar aliments i s’utilitzaran sempre que es consideri necessari amb la valoració prèvia dels professionals de l'IMSST. A més de les 381 targetes moneder que s’estan repartint, els serveis socials de l’Ajuntament de Tarragona han recarregat 193 targetes a persones que ja disposaven d’aquesta ajuda destinada a aliments i medicaments, el que fa un total de 574 targetes moneder.

La consellera i presidenta de l’IMSST, Carla Aguilar-Cunill, ha manifestat que «entenem que ara més que mai les famílies més vulnerables han de tenir les necessitats bàsiques cobertes. És una mesura preventiva que utilitzem per donar suport a les persones que en aquests moments ho necessiten». La primera tinent d'alcalde també ha afegit que «des de l'IMSST es fa una valoració continuada de la situació de les persones sense recursos per tal que tinguin els serveis bàsics coberts i, si és necessari, anirem ampliant aquestes ajudes».

"🚙 L'Ajuntament de TGN dóna facilitats a la mobilitat del personal sanitari" "🚐 ATENCIÓ: Nova línia de bus de TGN per als barris de Llevant durant l'estat d'alarma"