Tarragona suspèn la Feria de Abril de Bonavista per la crisi del coronavirus

L'Ajuntament de Tarragona assegura que encara és aviat per prendre una decisió sobre la XXII edició de Tarraco Viva, que s'ha de celebrar del 18 al 31 de maig

El degoteig de suspensió d'actes a Tarragona per la crisi del coronavirus no s'atura. Després de la Setmana Santa, la Diada de Sant Jordi i el Dixie, ara li ha tocat el torn a la Feria de Abril de Bonavista. L'Ajuntament de Tarragona ha publicat a la seu electrònica el decret que suspèn les sol·licituds d’autorització per a ocupar la via pública, que, entre altres decisions, deixa en suspens la celebració de la tradicional cita al barri de Ponent.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La licitació per organitzar la Feria de Abril només havia rebut la proposta de la Casa de Andalucía de Tarragona, encarregada de l'organització de les últimes edicions. L'entitat està d'acord amb la decisió i aposta per traslladar la cita després de l'estiu, tot i que caldrà esperar al parer de l'Ajuntament de Tarragona. A banda de deixar en suspens la Feria de Abril, el decret especifica també deixar en suspens la Diada de Sant Jordi i l'anul·lació del tradicional mercat de palmes i palmons de la Rambla Nova.

 

I Tarraco Viva?

Ara com ara, l'Ajuntament de Tarragona no ha pres cap decisió al voltant de Tarraco Viva. El festival romà de Tarragona té previst celebrar la seva XXII edició entre el 18 i el 31 de maig, i segons el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, «la situació és la mateixa que fa dues setmanes. Estem atents a l'evolució de la pandèmia i encara és aviat per prendre una decisió definitiva».

 

La XXII edició de Tarraco Viva té com a temàtica el treball i l'alimentació a l'antiga Roma i just abans de l'emergència sanitària els seus responsables estaven tancant el programa d'activitats d'enguany.

 

Més notícies de la categoria Tarragona