Elvira Ferrando manté viva la crisi política del PSC a Tarragona obrint un període de «reflexió»

La resposta de la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, al comunicat de suport de l'alcalde Ballesteros és una piulada en la que anuncia «tancat per reflexió i meditació»
Piulada de la consellera Ferrando hores després del comunicat de l'alcalde Ballesteros | TarragonaDigital.com

 

La crisi política oberta al voltant de la gestió de la consellera Elvira Ferrando sembla que encara no s'ha acabat. TarragonaDigital va intentar contactar, durant el dia d'ahir, fins a un total de tres vegades, amb la consellera però fou impossible. La resposta d'Elvira Ferrando al comunicat de suport emès per l'alcalde Ballesteros ha sigut una intervenció en xarxes socials en la qual anuncia «tancat per reflexió i meditació». La consellera també avança que tornarà «al 120%».

L'anunci de la responsable municipal de Comerç lliga amb les informacions rebudes per TarragonaDigital en les quals s'apuntava, des de fonts del PSC de Tarragona i de l'equip de govern, que «Elvira es pren tres dies per valorar si passa al grup mixt». Fonts de l'equip de govern eren coneixedores de la intenció de la consellera però dubtaven que s'arribessin a concretar.

Suport de l'alcalde Ballesteros i d'ERC

Públicament Ferrando ha rebut el suport de l'alcalde Ballesteros el qual va validar «la gestió de la consellera en totes les competències que té atribuïdes», però tot i així ha assumit ell personalment el paper d'interlocutor amb la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, el qual portava a terme fins aquesta setmana la consellera Elvira Ferrando.

En xarxes socials Ferrando ha comptat, exclusivament, amb l'escalf del diputat socialista de Tarragona al Parlament, Carles Castillo, i dels dos regidors d'Esquerra Republicana tarragonins, en Xavi Puig i en Jordi Fortuny. Tots tres han fet «M'agrada» a la piulada de la consellera de Comerç en la qual anuncia «tancat per reflexió i meditació».

En les darreres setmanes, la consellera ha hagut de fer front a la polèmica pel retard en el pagament de les subvencions a les associacions veïnals; el retorn dels marxants a plaça Corsini i la situació d'altres mercats com el de Bonavista o el de Torreforta, que té més de la meitat de parades tancades.

Pel que fa als paradistes de Corsini, des dels marxants de Tarragona ciutat s'ha manifestat que «nosaltres vam aprovar en assamblea canviar d'interlocutor. És cert que en els darrers dies totes les nostres demandes s'han anat solucionant per part d'Espimsa i, el cert és que queden pocs serrells per tancar. No sabem si ha sigut l'alcalde o la regidora però entenem que si ara les coses funcionen és perquè s'ha canviat d'interlocutor».

"ATENCIÓ: Tarragona guanya el premi a destinació arquitectònica europea de l'any" "ÚLTIMA HORA: Desallotgen els ocupes del CRAE Sant Josep de Tarragona"