Una festa amb amics i clients per celebrar l'aniversari del restaurant Sol Ric de Tarragona

El restaurant va organitzar una vetllada privada per celebrar que ja fa un any des del canvi de propietat
Els propietaris del restaurant Sol Ric van bufar l'espelma commemorativa   | cedida

El passat dijous, 20 de juny, el restaurant Sol Ric de Tarragona va tancar les seves portes per a celebrar de manera privada el seu aniversari des del canvi de propietat, ara fa just un any. Així doncs, la vetllada va comptar amb la presència d'amics, clients i, fins i tot, alguns representants de l'històric establiment. I és que el cert és que fa més d'una cinquantena d'anys que el Sol Ric ha esdevingut una icona gastronòmica de la ciutat de Tarragona.

 

Una nova etapa que es va posar en marxa fa un any, la qual era necessari celebrar a l'antiga masia del segle XVIII, situada als afores de la ciutat i que, dia rere dia, acull desenes de comensals. Un total de 120 persones van assistir a la celebració, la qual va ser amenitzada per un duet musical que va aconseguir crear un ambient de festa, alegria i benestar per a tots els presents. Francesc Ferreres i Víctor Ciscar, els dos propietaris del restaurant, van protagonitzar el moment més emotiu de la vetllada, que va ser la bufada de l'espelma commemorativa del seu primer aniversari.

Prop de 120 persones van assistir a la celebració | cedida

Un any carregat de canvis i novetats

La renovació de la seva carta ha sigut un dels punts més forts d'aquesta nova etapa. Preservant sempre la història i la cuina mediterrània de proximitat i qualitat, el restaurant ha presentat una oferta molt més amplia i variada als seus comensals amb la finalitat d'atraure a nous públics. A més, també ha incorporat els esmorzars de forquilla, nous menús colla i la temporada de calçotades.

 

Les instal·lacions han sigut el segon punt important que s'ha vist renovat. S'han incorporat nous espais, sempre mantenint l'essència i encant d'una masia del segle XVIII com és el Sol Ric. A més, la terrassa del restaurant s'ha millorat incorporant un espai chill out i un altre d'infantil per a tots els clients. Cal destacar, també, l'apertura de l'Alta Taberna Solric a la plaça de la Font de Tarragona, un establiment especialitzat amb tapes gourmet i amb una gran varietat de vins i marisc fresc. 

 

Juntament amb els diversos espais, també ha presentat una agenda carregada d'actes, com nits de festa en diverses dates, els dissabtes de Gastromúsica i moltes altres.