Ajornada la Festa de la Recollida Selectiva a Tarragona per previsió de pluja

La festa s'havia de celebrar aquest divendres a la plaça Corsini de Tarragona de 17.00 hores a 20.00 hores
Bosses de reciclatge que es repartiran entre la ciutadania tarragonina en el marc de la campanya recollida selectiva de l'ajuntament de Tarragona | Carlos Domènech
 

La Festa de la Recollida Selectiva, prevista per aquest divendres, 22 de novembre, a la tarda a la plaça Corsini de Tarragona, queda ajornada davant la previsió de pluja que arribarà aquest migdia. Des de l'Ajuntament, informen que han esperat fins a l'últim moment per tal de prendre aquesta decisió però, finalment, la previsió meteorològica no ha millorat i es preveuen pluges a partir de les dues del migdia. 

Possible nova data per a la Festa de la Recollida Selectiva a Tarragona

Segons informen fonts del consistori, probablement la nova data per celebrar la Festa de la recollida Selectiva serà cap al març, coincidint amb el projecte escolar sobre separació de residus que també s’està treballant des de l’Ajuntament de Tarragona i que busca arribar a tots els públics amb un missatge tan important com la necessitat de millorar la separació a totes les fraccions i reduir els residus impropis de la recollida selectiva.

Recordem que aquesta festa, s'emmarca dins la campanya impulsada des de l'Ajuntament de Tarragona que, amb el nom 'El que circula torna', la campanya pretén que els tarragonins i tarragonines col·laborin amb aquest retorn al medi ambient, a la societat i en forma de producte transformat.

"❗👮 ATENCIÓ: A presó l'home que va intentar atropellar un mosso a TGN" "La Generalitat guardona els ajuntaments de Salou i Tarragona amb el distintiu 'Sóc Smart'"