La penya 'Festa per a tothom' diu adéu a la seva 30 Santa Tecla de Tarragona

Alguns dels seus actes s'han traslladat a les residències Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador
'Festa per a tothom ha comptat amb prop de 100 participants en la Santa Tecla de la pandèmia | Cedida

La penya festiva 'Festa per a tothom' s'ha acomiadat de la seva Santa Tecla més especial, la Santa Tecla del seu 30è aniversari. Les circumstàncies extraordinàries d'aquesta festa major no han impedit que els membres de la penya hagin pogut gaudir de la Tecla. Prop d'un centenar de participants han pres part, al llarg d'aquests dies de celebració, en els diferents actes que s'han celebrat a les residències Estela, la Muntanyeta i Santa Tecla. En concret, els seus membres han pres part a la crida, la revetlla, el correfoc petit, l'arrencada i el cafè, copa i puro i la Diada de Santa Tecla. 

Cal recordar que aquesta penya reuneix a un grup de tarragonins i tarragonines amb discapacitat per a poder fer una festa major inclusiva. Ara, però, quan Tarragona ja s'ha acomiadat de la Santa Tecla de la pandèmia, 'Festa per a tothom' ha volgut remarcar que tenen la mirada posada en l'any vinent, amb l'esperança que el 2021 es pugui tornar a la normalitat i a l'activitat tradicional de la penya festiva. 

Agraïments diversos

'Festa per a tothom' ha comptat, des d'un primer moment, amb el suport de Dow. Ara bé, des de la penya festiva tarragonina han volgut agrair, fent referència a l'edició d'enguany, la presència i implicació de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; del portaveu del govern municipal, Xavier Puig; de la consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill; del director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà; i del director del Complex Industrial de Dow Tarragona, Ignasi Cañagueral.

Entre les persones que donen vida a Festa per a Tothom hi ha un centenar d’empleats de Dow i familiars d’aquests que, junt amb la resta de voluntaris, conformen una penya festiva integrada per més de 240 persones i que, durant la celebració de les festes de Santa Tecla, En els seus 30 anys d’existència, més de 2.500 persones han donat vida a la iniciativa Festa per a Tothom. Els seus voluntaris hi ha dedicat moltes hores del seu temps lliure per apropar i facilitar l’accés a la festa per part.

"Pell de gallina: Original acció dels castellers a TGN per la diada dels Pilars Caminant" "Càsting a TGN: Busquen homes i dones per una nova sèrie de Netflix!"