GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Centrats per Tarragona posa l'accent en les polítiques comercials el penúltim dia de campanya

L'èxconseller de Justícia del govern de la Generalitat, i home fort d'Artur Mas al capdavant de Convergència, ha vingut a Tarragona a donar suport a l'alcaldable de Centrats, Carlos Calderón
Al centre de la imatge, i d'esquerra a dreta, Carlos Calderón, alcaldable de Centrats per Tarragona, i Germà Gordó, president de Convergents, un dels partits que formen la coalició municipal. | Cedida

 

L'alcaldable de Centrats per Tarragona, Carlos Calderón, ha rebut, aquest dijous 23 de maig, el suport d'un altre nom veterà de la política catalana i molt vinculat a la coalició que lidera, el de Germà Gordó, president de Convergents i exconseller de Justícia del govern de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Gordó ha acompanyat Calderón i altres membres de la llista de Centrats, com ara Josepa Loos, la número dos, en una carpa informativa instal·lada pels municipalistes a la plaça Corsini i després ha fet una roda de premsa a la seu del col·legi de periodistes de la demarcació de Tarragona. L'antic home fort d'Artur Mas ha reiterat el mateix missatge que va llançar Montserrat Nebrera durant la seva visita a Tarragona aquest dimecres, 22 de maig. 

 

Germà Gordó ha remarcat que la consolidació «d'aquest espai de centre ampli, moderat, catalanista i sobiranista, és pragmàtic i estable. Dona resposta a una part de l'electorat completament orfe i a la qual Centrats dona resposta». I ha insistit que la campanya duta a terme a Tarragona «s'ha centrat en els problemes quotidians de la gent oblidant-se del soroll mediàtic» provocat pel debat sobre la independència. «Tarragona està perdent pistonada i no és perquè no tingui potencial, sinó perquè els seus dirigents no l'han sabut esprema» ha reblat el líder de Convergents. 

 

Les propostes per generar ocupació de Centrats per Tarragona

Pel que fa a l'alcaldable tarragoní, l'advocat Carlos Calderón, s'ha centrat en els missatges de generar ocupació i donar suport a l'empresariat i comerciant local: «No pot ser que un empresari necessiti esperar un any per poder obrir el seu negoci i que mentre esperi la concessió de la llicència hagi de pagar brossa i impostos municipals».

 

Per això ha reiterat la seva proposta programàtica «d'instaurar la finestreta única de cara a agilitzar la burocràcia. Nosaltres no som de vendre fum ni de fer el ridícul anant al notari. Ni som com els de Podem dient que rebaixaran els preus dels lloguers per si sols. Escolti'm, això serà si el propietari del local vol, no?».

 

Tant Gordó com Calderón s'han mostrat decidits «a permetre que un comerciant pugui obrir la seva empresa només presentant la sol·licitud i amb el compromís de regularitzar la seva situació a posteriori». Segons assenyalava el president de Convergents, «no és presentable que hagin de gastar centenars d'euros mentre espera i espera. Si no compleix, se'l farà tancar i hi haurà la garrotada en forma de multa administrativa. Però en tot cas podrà obrir des del primer dia», ha afegit.

 

També et pot interessar: