Glovo té previst començar a operar a Tarragona la setmana del 10 de desembre

L'empresa estaria enllestint els acords de col·laboració amb diferents establiments de Tarragona
Imatge d'arxiu d'un repartidor de Glovo. | Facebook/Laborem Consultoria

L'empresa de repartiment a domicili Glovo tindria previst començar a operar a la ciutat de Tarragona a partir de la setmana del 10 de desembre. Glovo es trobaria enllestint acords de col·laboració amb diferents establiments que vulguin comptar amb els serveis d'aquesta empresa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La notícia, que ha avançat el Diari de Tarragona, implicaria una altra empresa de repartiment a la ciutat, després de l'aterratge, entre altres, d'Uber Eats o Just Eat, entre altres. En aquests moments, Glovo té oberta la llista per a poder treballar com a repartidor amb ells. Glovo vol comptar, com establiments associats, «amb restaurants de tota mena, com pizzeries o hamburgueseries».

Tant a Tarragona com a Reus

La idea de Glovo és iniciar el seu desplegament a la demarcació tant a Tarragona com a Reus. Amb la posada en funcionament del seu servei de repartiment a domicili, Glovo operarà, ja, a nou localitats catalanes, entre les quals es troba Barcelona, Girona, Terrassa o Mataró.

Glovo funciona mitjançant una aplicació a través de la qual es pot demanar que et facin arribar qualsevol mena de demanda a domicili. Principalment s'utilitza per demanar menjar a domicili però també flors, productes electrònics o, fins i tot, un apartat en el qual es pot demanar «qualsevol cosa que necessitis». Glovo també s'ha vist al mig de la polèmica pel cas dels «falsos autònoms», el vincle laboral que l'empresa manté amb els seus repartidors.

"🎉Dues tarragonines reben la medalla Josep Trueta per la seva trajectòria en sanitat" "🏛 Els ports de l’antiguitat, protagonistes del cinquè congrés Tarraco Biennal"